pozdrav 985plavi! akvarij; 230L 110x45x60 temperatura 26 C parametre vode nemogu nažalost izmjeriti, nemam testere a kod nas (Pakrac) nema za kupiti! Akvarij je pokrenut prije 2 godine ali su ciklidi u njemu oko 7 mjeseci! Vodu mijenjam 1x tjedno oko 30%! dno usisavam svaki drugi put( mada je pijesak 0,3-0,6 pa to i nije klasično usisavanje) filter je unutrašnji blewave07 1100l/h( on ide van a unutra ide eheim 3 pro 2073...samo nikako da ga stavim) filter čistim 1-2x mjesečno! U filteru su 2 vrste spužvi, keramički valjčići i bioballs! kamenje je morsko(prokuhano) bez tragova sluzi, grijač original u filteru(???W) , zračna pumpa sa 1 raspršivačem! Od kemije dodajem samo FFM! ako Vam nije problem pogledajte post "nova postava-popravak" tamo je popis riba! ribe hranim 2x dnevno sa SAK GREEN!¨u zadnje vrijeme nije bilo novih ribica i nekakvih posebnih promjena u akvariju( zadnjih mjesec dana)! Voda mi se čini odlične kvalitete; nema zamućenja, nekakvog posebnog neugodnog mirisa! Simptomi su oni koje sam naveo u prvom postu uz promjenu(kad sam došao sa posla) da na toj rani više nema te plijesnji! Riba pliva normalno i uzima hranu ali se je sad počela skrivati( mada mislim da je to zato što je druge ribe grickaju) Za izmet neznam...nisam primjetio ništa! Ostale ribice su ok..nema znakova oboljenja! Ispričavam se što ono najbitnije(sliku) poslao...ali sad je jednostavno nemogu uhvatiti aparatom! ako Vam ovo pomaže bit ću zahvalan na savjetu i pomoći! Kikoporto hvala i tebi na pomoći!