neozbiljan je odgovor zato sto gambuzije ne bih sa zlaticama, no to je bio moj odgovor na pitanje: " Takoder,zanimaju me koje vrste malenih ribica mogu u hladnovodni,nesto tipa neonki?", drzi ih nekoliko ljudi u akvariju i nije to neki problem i ne treba raditi dramu oko toga.. no nisu ni neka sreća meni osobno... Tako da bi molio da mi se ne prijeti opomenom jer sam odgovarao na jedno od postavljenih pitanja, zaključivši da su to jedine sitne nabavljive hladnovodne ribice za koje sam čuo, ali sam isto tako napomenuo da ih iz osobnog iskustva ne preporučam ni same.. Jako mi je žao što to ako je i kako je moj odgovor protumacen ne odgovara moderatorima ovog foruma, no on nije bio "neozbiljan" u onom "šestisamrazredikopamnos" stilu, več zato što makar nudi odgovor na jedno od njenih pitanja ne nudi i razriješenje. To je jedna od opcija, čak mi se čini i jedina dostupna sitna alternativa, to što je ja ne preferiram i relano ne preporučam to ne znaci da ne može biti suvislo primejnjena (čak sam voljan navesti nekoliko forumaša koji su je lijepo primjenili u nekoliko setinga). No kako se radi o zdravoseljačkirečeno neobojanom gupiju, onda je vrlo lako zaključiti da za njih kao i za gupije akvariste nakon nekog vremena i iskustva za istu vrstu napusti interes. A sad, ako me se nakon ovog ili prijašnjih odgovora može, smije i želi sankcionirati i kako god to bilo, molio bih da se to učini. Zahvaljujem na obavijesti!