Oj! Lijepo si ti to pošišao! Kako beše u Lonjskom? Baš se spremam kresnut danas "demonsku napravu",baš me zanima efekt!
Ajd se sjeti pliz pa mi slije aq pošalji,i dođite na vatrenu vodu,čika doka prepisao tretman!
Oj prika!
Na slici je Ok, al sad ga ijope nanovo moram sisat jer je u par dana nastala prava djungla.
Izlet u Lonjsko bio odlican - finih smo fotki napravili, a na kraju smo se i fino nahranili u Jasenovcu (odlicne, a ne preskupe delicije od slatkovodne ribe u birtiji "Kod Ribica" - cak je i moj dalmosh srusio neke tabue vezane uz rijecnu ribu).
Morat cemo to gastronomsko iskustvo ponovit, a ak ste za i podijelit s Vama.
Sretno s "macchinom demonicom", al nemaj straja jer na krace staze nemeres nis zahebat.
Pali ga dnevno na par sati, pa lako povecavas periode rada ako ti se pokaze potreba/zelja za vise.
Bez obzira sta se sve pisalo/pricalo tu na forumu, bolje pomalo s tim neg da napravis pustinju u akvariju.

Sto se slija tice, poslo bi ja, al nemam tvoju e-mail adresu - ovdje na PP ne idu slike, a da ih ja keljim javno na forum neima smisla.
Daj neki email na PP, pa da isposiljem to popodne (ima jedan diskus koji je super ispo - pravi pozer).
Sto se vatrene vode tice - ako je cika doca reko da se mora, nemam sta nego slijedit lijecnicke naputke.

Al ak je za lijek, ima i u mene vatrene vode, pa slobodno ti navrati kad si usput.