Ja znam kako je super imati macku,moja susjeda ih ima 5 prek puta 3,u ulici ih je preko 10,na 24 kuce,ova do mene obozava macke totalno,ali do kud,do tog da ih mazi i hrani,da su tu kad ih zove da joj dođu,ali ne i za da se njoj poseru u dvoriste,na to ih potjera pa seru po mom ili susjednim dvoristima,i dali su mozda njezina vrata ili dvoriste zapisana,naravno da nisu
Lako je tako imati ljubimca,koji njoj nije na stetu nego uzitak,a nas ostale susjede ko j....
Ali kad ih vec ne mozes oducit da seru,jer sto uđe mora negdje i izac,ali mogla ih je kastrirati,pa da bar ne zapisavaju stalno okolo,i te macke sterilizirati,da se ne kote macici,pa ih kao odnese među zgrade,a onda te macke odrastu i opet lutaju ulicama
I sad kad macak oznaci teritori na ulaznim vratima,i sad ja moram gurnuti svoj nos uzeti krpu i prati vrata,zbog necijeg tuđeg "ljubimca",oprostite ali to je za mene stetocina
Pravda mislim da bi bilo najbolje,slikati tog macka ako ga ulovis da zapisava,i saznati ciji je,pa se nacrtati njima na vratima,i pozvati ih da ti operu vrata
U tom slucaju ako ti budu prali redovito vrata ne moras potezati ni limune ni pusku ni otrov,samo realno je da ti vlasnik tog macka nece nikad oprati ta vrata,kao ni reci da je to njegov macak,oni ga samo hrane,ali nije njihov,to je najpoznatiji odgovor