Svibanj 12, 2025, 19:14:57 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Mačji popišanci  (Posjeta: 10858 vremena)

0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Nuclear

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: Mačji popišanci
« Odgovori #25 u: Veljača 13, 2011, 22:11:13 poslijepodne »
Evo mačor opet pod prozorom mrnjauče  >:( ,sad sam pesa pustio po cijelom dvorištu.

sad će pas pišat po vratima  :D

Offline Ameba

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 28
  • ljuti kecap
« Odgovori #26 u: Veljača 13, 2011, 22:40:27 poslijepodne »
Hahaha.... :D  :funny:
:throb: :n046:

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #27 u: Veljača 14, 2011, 01:52:22 prijepodne »
Ja znam kako je super imati macku,moja susjeda ih ima  5 prek puta 3,u ulici ih je preko 10,na 24 kuce,ova do mene obozava macke totalno,ali do kud,do tog da ih mazi i hrani,da su tu kad ih zove da joj dođu,ali ne i za da se njoj poseru u dvoriste,na to ih potjera pa seru po mom ili susjednim dvoristima,i dali su mozda njezina vrata ili dvoriste zapisana,naravno da nisu
Lako je tako imati ljubimca,koji njoj nije na stetu nego uzitak,a nas ostale susjede ko j....
Ali kad ih vec ne mozes oducit da seru,jer sto uđe mora negdje i izac,ali mogla ih je kastrirati,pa da bar ne zapisavaju stalno okolo,i te macke sterilizirati,da se ne kote macici,pa ih kao odnese među zgrade,a onda te macke odrastu i opet lutaju ulicama

I sad kad macak oznaci teritori na ulaznim vratima,i sad ja moram gurnuti svoj nos uzeti krpu i prati vrata,zbog necijeg tuđeg "ljubimca",oprostite ali to je za mene stetocina

Pravda mislim da bi bilo najbolje,slikati tog macka ako ga ulovis da zapisava,i saznati ciji je,pa se nacrtati njima na vratima,i pozvati ih da ti operu vrata
U tom slucaju ako ti budu prali redovito vrata ne moras potezati ni limune ni pusku ni otrov,samo realno je da ti vlasnik tog macka nece nikad oprati ta vrata,kao ni reci da je to njegov macak,oni ga samo hrane,ali nije njihov,to je najpoznatiji odgovor  ;)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #28 u: Veljača 14, 2011, 02:04:39 prijepodne »
Slazem se da je to gadno. Ja nemam u gradu tih problema ali znam kako moja teta zivi svaki dan. Imala je svoju macku, ali je redovito morala tjerati 20-tak tudjih da bi njena uopce dosla do hrane. O sranju, pisanju i mazanju da ne pricam.

Samo kazem, nisu zivotinje krive sto se nekontrolirano mnoze i ponasaju zbog ljudi da bi ih se onda strijeljalo i sta ja znam sve - jer zele zivjeti. Treba im gazda biti odgovoran, ako nije treba ga kazniti - njega a ne te zivotinje. Neka odgovara za njih kako bi i trebao. A ako slucajno "nisu njegove" onda postoje udruge koje ce ako nista drugo onda bar pomoci u sterilizaciji i kastraciji zivotinja koje nisu "nicije" da bi mogle ostati gdje jesu ali pod kontrolom. A sigurna sam su ti lijepi debeli macki neciji. Samo na selu vlada mentalitet kako mora biti "musko" i zivjeti ko "musko" pa nek zapisava tudja vrata, njima ocito ne smeta.

Zalosno da uvijek zbog takvih "odgovornih" vlasnika ispastaju drugi ljudi i te zivotinje.
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #29 u: Veljača 14, 2011, 02:20:02 prijepodne »
Pa to je stvar,da ce ti njihovi vlasnici zalupiti vrata pred nosom,i prijetiti jos kako im smijes doci na vrata  :D :D

A na kraju tebi ostaje problem ta macka i upisana vrata,ja stvarno ne znam kako to rijesiti,jer ne mozes ni te vlasnike kazniti jer nije njihova macka,a ne mogu potovariti te macke i odvesti na udomljavanje,jer onda ce svi poskakati sta radim,a u konacnici nakon nekog roka ce sve biti uspavane ako ih nitko ne uzme

I u sta cemo zakljuciti
Vlasnike nije briga,zivotinje ce i dalje zapisavati kotiti se Pravda i mi ostali cemo prati i ljutiti se,ili rijesiti se macki,pa ce oni opet nabaviti druge,i ajmo opet u krug

Zato Pravda spusti se na koljena i ribaj,tako ti je suđeno  :D :D :D

Offline vjeko38

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • panda.fullbusiness.hr
« Odgovori #30 u: Veljača 14, 2011, 07:55:16 prijepodne »
Ako mačak odma bjezi kad vidi psa,, sumnjam da e ga uspjet dohvatit, a i sumnjam da ce vise macak u dvoriste uc kad skuzi da je pas slobodan  :up:
Trebali bi Azru poslati u pomoć... jeli viky?  :D :D :D
Ne bi više mačorčina dolazio..lol
ZADAR
Kad molim, ne molim za ishod, već da budem dorastao borbi u koju se upuštam..

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #31 u: Veljača 14, 2011, 08:25:10 prijepodne »
Ja znam kako je super imati macku,moja susjeda ih ima  5 prek puta 3,u ulici ih je preko 10,na 24 kuce,ova do mene obozava macke totalno,ali do kud,do tog da ih mazi i hrani,da su tu kad ih zove da joj dođu,ali ne i za da se njoj poseru u dvoriste,na to ih potjera pa seru po mom ili susjednim dvoristima,i dali su mozda njezina vrata ili dvoriste zapisana,naravno da nisu
Lako je tako imati ljubimca,koji njoj nije na stetu nego uzitak,a nas ostale susjede ko j....
Ali kad ih vec ne mozes oducit da seru,jer sto uđe mora negdje i izac,ali mogla ih je kastrirati,pa da bar ne zapisavaju stalno okolo,i te macke sterilizirati,da se ne kote macici,pa ih kao odnese među zgrade,a onda te macke odrastu i opet lutaju ulicama

I sad kad macak oznaci teritori na ulaznim vratima,i sad ja moram gurnuti svoj nos uzeti krpu i prati vrata,zbog necijeg tuđeg "ljubimca",oprostite ali to je za mene stetocina

Pravda mislim da bi bilo najbolje,slikati tog macka ako ga ulovis da zapisava,i saznati ciji je,pa se nacrtati njima na vratima,i pozvati ih da ti operu vrata
U tom slucaju ako ti budu prali redovito vrata ne moras potezati ni limune ni pusku ni otrov,samo realno je da ti vlasnik tog macka nece nikad oprati ta vrata,kao ni reci da je to njegov macak,oni ga samo hrane,ali nije njihov,to je najpoznatiji odgovor  ;)
bar mačke zatrpavaju,a kerovi,još lijepo rasprše  :D
joj prijatelju da vidiš kod mene,svaki kreten pusti psa pokenja mi se na plažu i onda ja kupim :D hebi ga,ako ne pokupim doći će mi 100 gostiju jedan dan drugi neće više :)
Najgore mi je bilo kad vidim vlasnika sjedi pije kavu a pas mu sere na plažu među moje ležaljke di mi se i djete igra.Zatrčim se ko budala u psa onda pas trči i sere  :D bolje da sam ga pustio pa pokupio sve sa jednog mjesta,a gazda "nemoj ga tjerat evo ja ću pokupit" da..pokupio je..i bacio u more,onda je to more opet vratilo na moju plažu isustimater!koje seljačine  :D :D :D :D
ali ovo za kastraciju smo korak ispred vas gradova,mi smo pokupili 2735272537 mačaka sa otoka i sve ih kastrirali pa i koje imaju vlasnike i koje nemaju,pomogli nam novčano neka udruga iz Njemačke a i mi smo svi dali pare...Sad je milina.Tu i tamo nam neko iskipa desetak malih mačaka koje su sa drugog otoka ali rjetko...
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline viky_16

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 31
« Odgovori #32 u: Veljača 14, 2011, 09:43:34 prijepodne »
Trebali bi Azru poslati u pomoć... jeli viky?  :D :D :D
Ne bi više mačorčina dolazio..lol

A nece bit dobro Pravdi, ako mačak bude reagirao na pasa, kao moje na tvoju azru :DD ona bi ih poila a oni joj se jos unose  u facu  :D
Ako morate birati između dva zla, odaberite ono koje još niste probali....

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #33 u: Veljača 14, 2011, 12:51:14 poslijepodne »
Ma mojoj mami je super,kad dođe toplije vrijeme pa krene opkopavati vocke i cvijece,a macke vole di je mekano,pa onda kad slijedeci put opkopava,ima skriveni iznenađenja svuda,i onda opet moras sve pokupiti jer uzasno smrdi
Nama je tako vec 10 godina,suti kupi i peri,ali kad sam nabavio psa,zamisli usro se u moje dvoriste taman kraj ograde pored ove koja ima 5 macaka,i onda mi je govorila da to pokupim,naravno bez "molim te ",nego izdala zapovijed,jer je njima smeto smrad dok su sjedili tamo
Posto Kan vec dvije godine ne sere u dvoriste,oni opet nemaju problema,ali uzet cu neko đubre i staviti u kantu i ostaviti kraj njih na suncu,pa neka nam svima onda bude lijepo i smrdljivo ljeto  ;)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #34 u: Veljača 14, 2011, 15:43:12 poslijepodne »
Uvijek ista prica. Odmah mi se kosa digne. Hvala Bogu da nemam susjednih macaka. Ustvari imam ali imam i 3 psa i betoniran prilaz :D

Ali ima rijesenja, samo sinteraji ubijaju zivotinje nakon isteka nekog vremena, udruge ne. Vecina udruga nema novca za neke velike podvige ali ciljano i uz pomoc gradjana ce uvijek pomoci sterilizirati i vratiti u staniste takve zivotinje koje "nemaju gazde". A strane udruge (Njemacka osobito) puno pomazu nama jadnim balkancima pa nije ni to na odmet istraziti :D

Al zbilja... ne kuzim ako imate pse (velike, ne civave :D), kako imate i probleme s mackama? Osim ako su psi zatvoreni pa nemogu nis... pustite ih.
...Pula...

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #35 u: Veljača 14, 2011, 15:49:34 poslijepodne »

Al zbilja... ne kuzim ako imate pse (velike, ne civave :D), kako imate i probleme s mackama? Osim ako su psi zatvoreni pa nemogu nis... pustite ih.

Ma puštam ja psa,ali mačak mudrijaš,prvo proviri i ako nevidi pasa,dođe,a ako je pas pušten,mačor lagano okrene nazad,isto tako kad uđe u dvorište proviri iza ugla da vidi jesmo li vani,ako nas nema onda zapiša,evo friško zašio tamo gdje nisma gela ostavio.Strah me pasa stalno držati bez nadzora,jer ako zbriše baj -baj kokoši,mačke,psi i ostala živad.

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #36 u: Veljača 14, 2011, 15:52:34 poslijepodne »
E da... ako nije kvalitetno ogradjeno je druga stvar. Po meni prvi uvjet za imati psa u dvoristu. Sta ce ti pas zatvoren stalno u boxu? Nit cuva nit je ljubimac.
...Pula...

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #37 u: Veljača 15, 2011, 02:00:01 prijepodne »
Ja ne mogu ostaviti Kana bez nadzora,ne da ce on nesto napraviti nego da mi ga netko ne odnese,mozda je smijesno,ali on nije agresivan prema ljudima,i svatko sa malo mesa bi ga mogo odvesti di hoce  :D

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #38 u: Veljača 15, 2011, 02:46:33 prijepodne »
I moji psi su takvi ali preko ograde laju. Dok je s druge strane ograde netko ne cini se bas da ce prije ubiti covjeka lizanjem od dragosti nego ugrizom. Ali ljudi to neznaju i to je dobro. Neznam kako bi itko htio riskirati sa pit bulom kada se ne usude pored retrivera i 2 igracke na baterije :D
...Pula...

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #39 u: Veljača 15, 2011, 08:36:48 prijepodne »
probaj, stvarno, mačka politi vodom, i to priličnom količinom, dva-tri puta  - kod nas je upalilo!, sad više ne zapišavaju okolo (doduše, imamo macu...pa hajde, razumjela sam ih)

a inače - mačji frajeri se lijepo šeću po dvorištu i vrte repovima, a moje blesavo tele ih gleda s oduševljenjem :D

iako - haha, svi misle da je predimenzionirani tornjak i boje ga se.... (landseer)...a moram priznati da uživam u toj činjenici. jer kad zalaje, tresu se prozori  :P

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #40 u: Veljača 15, 2011, 20:44:35 poslijepodne »
Sinoć sam u pidžami istrčavao vani da ga potjeram ispod prozora,stvar je što on najviše po noći dolazi i kad smo na poslu,pa doma nema nikoga i onda on to koristi,ljeti slabije dolazi jer smo stalno popodne na dvorištu,pa onda izbjegava,ali kako je zahladilo i ne izlazimo vani,osilio se,neki čudam ovaj gel ne da se razmazati,nego ako ga ubacim u vodu on je apsorbira i nabubri,pa ga držim u čaši pored ulaznih vrata,ali mislim da je tih 60kn bačeno,odnosno popišano u vjetar  :D :D :D

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • ART IMAGE
« Odgovori #41 u: Veljača 15, 2011, 21:42:31 poslijepodne »
Citat:
Sinoć sam u pidžami istrčavao vani da ga potjeram ispod prozora
:D

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #42 u: Veljača 20, 2011, 08:33:15 prijepodne »
Da izvijestim,nisam mačorčinu vidio da dolazi treći dan,možda je netko drugi od susjeda koristio radikalne metode?

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #43 u: Veljača 20, 2011, 09:15:02 prijepodne »
joj, ibanez, kad tu sliku vidim... ufff... susjedi su imali nekakvog ludog mačka koji je bio sve osim normalan... i jedan dan je došao k nama u kuću pored dva psa (koji btw. ne trzaju na mačke, a i da su trzali ovaj bi ih valjda pojeo :D)... i ja ga hoću vratiti k njima, on puše, reži, nakostriješio se toliko da je izgledao kao manja verzija tigra (a još je bio i žut) i odustanem i čekam, otvorila vrata od kuće i nadam se da će otići kako je i došao... al ne, ne mrda on nego ćami u čošku i reži i puše na veliko ništa, tj na zrak... :D

i odnio vrag šalu, idem po susjedu... kad ona i njen frajer dolaze s rukavicama i jeeeedva, al jeeeedva ga uspijevaju utrpati u transporter... kaj reći? :D
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #44 u: Veljača 20, 2011, 09:36:45 prijepodne »
Da izvijestim,nisam mačorčinu vidio da dolazi treći dan,možda je netko drugi od susjeda koristio radikalne metode?

moguce, izgleda da je pocela sezona trovanja... moji mackovi gube sa 1 u gostima  :dead:
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #45 u: Veljača 20, 2011, 12:21:41 poslijepodne »
Neko veče iziđem van oko 22 sata  kad ono na pol dvora stoji lisica  , ja polako u kuču i uzmem veliku petardu ( topovski udar )  , iziđem pred vrata , zapalim i bacim prema liji, a ona ljepo još da malo ponjuši šta je to .
Kad je puklo lija je skočila metar u zrak i takvu brzinu bježanja u jednom pravcu nisam duggggggo vidio , al sam se nasmijo,mislim da ta više nebude dolazila u dvor

Offline El Enki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #46 u: Veljača 20, 2011, 14:01:49 poslijepodne »
Neko veče iziđem van oko 22 sata  kad ono na pol dvora stoji lisica  , ja polako u kuču i uzmem veliku petardu ( topovski udar )  , iziđem pred vrata , zapalim i bacim prema liji, a ona ljepo još da malo ponjuši šta je to .
Kad je puklo lija je skočila metar u zrak i takvu brzinu bježanja u jednom pravcu nisam duggggggo vidio , al sam se nasmijo,mislim da ta više nebude dolazila u dvor

jako pametno , da barem tebi neko gurne topovski udar u dupe pa da ti se smije

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #47 u: Veljača 20, 2011, 15:47:14 poslijepodne »
Vidim da cu morati NE citati ove teme ili budem uskoro ban dobila  :dead:
...Pula...

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #48 u: Veljača 22, 2011, 18:34:20 poslijepodne »
Izgleda da je mačorčina izgubila zanimanje za moja vrata  :D :D :D ,nismo sad nekoliko dana primjetili da se popišao po ulazu,jedino još malo auto smrdi.

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #49 u: Veljača 22, 2011, 20:35:02 poslijepodne »
Brljator dobra prica,ali ne vjerujem da bi lija cekala dok ti zavezes gace i odes po petardu,pa zapalis,i da ona mirno gleda kako bacas prema njoj,pa onda na kraju ona to jos i onjusi,ma reko daj ne s..i  :D :D

Pravda vjerujem da je nasla nova cista vrata a ne usrana nekim gelom

U svakom slucaju ja sam jos uvijek za onu moju opciju  :D