Evo moga problema,naime već mjesecima pokušavamo otjerati nečijeg mačka koji nam redovito zapišava ulazna vrata,obuću,dječje igračke i općenito cijelu kuću,e sad da ja nebih morao kupovati faciron,otrov koji ubija sve toplokrvno uključujući i ljude,pokušavam to riješiti bezbolno sa kojekakvim sprejevima i gelovima,pa vas molim za savjet,jer vas ima kamara na forumu sa mačkama.Osobno ne mam ništa protiv mačaka,čak dapače drage su mi,ali ovo je prevršilo svaku mjeru i mačak se toliko obezobrazio,da smo poludjeli do kraja i ako ga neotjeram za koji dan,morat će lopata raditi.Pustite sad spike tipa zaštite životinje i slično,ovaj mačak nam ugrožava zdravlje,pogotovo našoj maloj djeci.Probao sam sa sprejevima,ali nema efekta,pa kad ishlapi mačak se toliko ispiša po ulaznim vratima da cijelu kuću nemožemo dva dana izračiti.Jučer sam kupio i gel za vanjsku primjenu pa ću probati sa njim,a ima li još neko sredstvo za odbijanje,a da nije cijenom kao jedan malo bolji akvarij ili štene westy-a ili nekakva druga metoda,jer ponavljam nebih htio da moram upotrebljavati neke radikalne metode?Hvala na svjetima.