Kolovoz 22, 2025, 22:01:59 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Novi AQ  (Posjeta: 1145 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline addo

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 37
Novi AQ
« u: Veljača 06, 2011, 18:48:10 poslijepodne »
Zdravo svima.Imam par pitanja pa ak ima neko raspolozen da mi malo pomogne.Imam aq od 50l i to mi je malo,pa bi htio da napravim veci od jedno 150-200l.pito sam staklara jel to moze kaze da jest al da moram napravit neki zeljezni okvir da se nebi razdvoji.ja sam vidjo i vece u zoo buticima pa nemaju te okvire.koje bi mi staklo trebalo i jel treba neki poseban silikon.HVALA UNAPRIJED

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
Odg: Novi AQ
« Odgovori #1 u: Veljača 07, 2011, 19:57:56 poslijepodne »
pozdrav netreba ti nikakav željezni okvir to su gluposti ja imam 240 litara sa staklom od 8mm i staklar bi trebao znat kojim silikonom to zalipit imaš kupit silikon za akvarije samo neznam točan naziv al pitaj u dućanima di prodaju boje i lakove obićno oni to imaju i kad ga polipiš samo zalipiš po dužini akvarija sa obe strane naprijed i nazad jedno pojačanje širine 4-5 cm tako da nedozvoljava staklu da se širi prilikom punjenja i to par centimetara od vrha najbolje do visine do koje ćeš punit vodu tako kad voda dođe do toga neće se ni primjetit

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #2 u: Veljača 07, 2011, 20:48:23 poslijepodne »
moj ti je savjet da kod takvog staklara bez iskustva nemoj ni pravit akvarij...za tvoje dobro.postoje akvari i preko 800l bez takvih okvira s pojačannjima ali ne o takvima sto on priča.

Offline div

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • wave 250 l biljni
« Odgovori #3 u: Veljača 26, 2011, 15:33:42 poslijepodne »
Mijenjaj staklara i koristi kvalitetan akva silikon namijenjen samo akvaristici. :down: :up: