Kolovoz 23, 2025, 01:29:12 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: pitanje u vezi slabog plivanja ribica :S  (Posjeta: 1086 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boris01

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
pitanje u vezi slabog plivanja ribica :S
« u: Veljača 04, 2011, 11:11:55 prijepodne »
Ovako desilo mi se vec neoliko puta da određena ribica bude super i najedamput pocne mršavit i stalno leži na dnu i kad ide plivat prema površini jedva ide i mora mahat ko luda, meni izgleda koda dobije neku bolest sto joj unisti onaj mjehur sta ribe imaju da mogu plutat fino i da se ne moraju naprezat previše kad plivaju. ona jede i sve, mislim kolku uspije i nakon nekog vremena na kraju ugine al mislim da je zato sto se pre malo hrani  pa me zanima dali je tko ima takvo iskustvo i o cemu je rijec?
hvala

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
    • Facebook profil
Odg: pitanje u vezi slabog plivanja ribica :S
« Odgovori #1 u: Veljača 04, 2011, 11:38:42 prijepodne »
Boris01, hajde molim te ispuni upitnik o bolestima riba koji se nalazi ispod moga posta a bilo bi dobro da pošalješ i koju fotografiju bolesne ribe pa čemo vidjeti o čemu se radi i kako riješiti taj problem.

Uz navedeno molim te da ispuniš i ostale podatke u svom profilu poput datuma rođenja, mjesta u kojem živiš i dr.

Offline boris01

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #2 u: Veljača 04, 2011, 15:52:13 poslijepodne »
ma i prije sam pisao to sve pa niko nije znao rec i bzvz sam piso te sve informacije...jednostavno pitam sam jel imao tko ikakvi slucaj da mu je neka ribica bila stalno na dnu i da je plivala koda ima uteg tak ništ sad tu pametovanja ?

Offline Kwan

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #3 u: Veljača 04, 2011, 16:00:21 poslijepodne »
najcesce sto je problem, to je kvaliteta vode, nek ti nebude lijeno ispuniti upitnik o bolestima, kolega 985plavi odgovori u roku 24 sata i to sa vrlo kvalitetnim informacijama

a mozes li reci o kojoj se ribici radi, vrsti? obicno zivorotke, tipa gupy, zenke obicno nakon sto okote mlade imaju slicno ponasanje, smrsave naglo, te plivaju gotovo uspravno, obicno se oporave nakon dan dva  ;)
ali kod tebe ugibaju pa mislim da ipak nije do toga.. svakako daj ispuni upitnik i dobit ces prijedloge za rijesenje svojih problema  :up:

Offline div

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • wave 250 l biljni
« Odgovori #4 u: Veljača 26, 2011, 15:51:20 poslijepodne »
Ispuni upitnik o bolestima i ne filozofiraj ako želiš pomoć. :D