Pre skoro 2 meseca započela je realizacija projekta "velika litraža u kancelariji". Ideja tinja u meni skoro godinu dana. Posle dugo razmišljanja da li jedno veliko staklo ili više "malih" izbor je pao na 2 JUWEL RIO 240lit akvarijuma. Oko nove godine konačno je stigla polica, pa je usledilo mukotrpno hardovanje, pranje, natapanje, početno cikliranje, itd, itd,...
Sava je desni i on je kompletno domaći hladnovodni biotop, pa je dobio i ime u skladu sa terenima sa kojih su uzorkovane biljke i ribe (Sava, bare uz nju i ušće Drine u Savu).
Tasa je konačno sinoć naseljen i biljkama koje su mi se našle pri ruci (tek da zazeleni), a ime je dobio po kamenju koje sam ugradio u njega, a koje sam letos vukao u gepeku sa letovanja na Tasosu.
Coa kada je video šta sam napravio navija da se postavi i treći u nizu. Mesta ima, ali bi poslovni partneri ostali bez mesta za sedenje.
Težak izbor: skoro 4 dužna metra zastakljene vode ili mesto za partnere. Ja dilemu nemam, ali moram nagovoriti i ostale u kancelariji...
Evo mali foto strip početaka ovog projekta, pa da vidimo gde će me ovo ludilo odvesti...