Kolovoz 19, 2025, 07:36:19 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Opskrba riječkih pet shopova apistogrammama  (Posjeta: 1102 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aquatic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Opatija
    • Terra Vulcanica
Opskrba riječkih pet shopova apistogrammama
« u: Siječanj 28, 2011, 20:28:25 poslijepodne »
Dakle, ovo bi mogla biti jedna kritika više dobavljačima ribica nego dućanima, budući da vlasnici riječkih pet shopova naruče neku vrstu s liste koju dobiju od dobavljača, a na kraju tu vrstu ne dobiju jer ju je pokupio netko prije...Nevjerojatno mi je da već godinu dana u Rijeci nije moguće kupiti apistogramme agassizi, ona bude na listi dobavljača, evo jedan shop ju je i naručio, ali agassizi nisu stigli. Tu se mogu naći samo cacatuoides, koji izgleda jedini dolaze, agassizi ni za lijek. Istovremeno, u Zagrebu agassizie gotovo redovito imaju. Dojam koji sam stekao da se sve razgrabi prije nego li dođe u Rijeku pa se Rijeci isporuči ono što ostane.

Pitanje za milijun kuna - kako u Riječkim shopovima ugledati apistogrammu agassizi?   -? Jokera nema  :D

Offline xlavier

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Rijeka
Odg: Opskrba riječkih pet shopova apistogrammama
« Odgovori #1 u: Siječanj 29, 2011, 11:37:02 prijepodne »
A znaš li možda o kojim je dobavljačima riječ?

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #2 u: Siječanj 29, 2011, 12:07:47 poslijepodne »
Toliko ne znam, ne znam koji su dobavljači našim pet shopovim, ne vjerujem niti da ih ima puno, ali recimo ja i da hoću naručiti u pet shopu neku vrstu ne mogu mi garantirati da će doći iako im stoji da je vrsta na raspolaganju.

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #3 u: Siječanj 29, 2011, 13:21:10 poslijepodne »
A živa istina, svaka pohvala za temu :)

Samo, ne radi se, na žalost, samo o apistogrammama agassizi, isti slučaj je i sa XY drugih riba, biljaka i organizama... Nije nama država uopće centralizirana, ni što se drugih stvari tiče, pa tako ni ove  :)

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #4 u: Siječanj 29, 2011, 18:38:00 poslijepodne »
Joj znaš da bih imao štošta za reći na temu centralizacije ali bih zašao u offtopic i debelo prekršio ptavila foruma pa neću  :D nego...vrativši se na temu, doista me interesira kako ti dobavljači funkcioniraju kod nas i zašto ne isporučuju ono što ponude...

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #5 u: Siječanj 29, 2011, 19:11:17 poslijepodne »
Citat:
Pitanje za milijun kuna - kako u Riječkim shopovima ugledati apistogrammu agassizi?

Dobro pogledati Osobno u svim akvarijima, a ne pitati prodavača dali ih imaju  ;)

- Prije neki dan sam ih vidio npr. u Zoomaniji, skriveni u jednom malom tanku (Alen051 ih je kupio par ja mislim)
Neznam dali ih još imaju, jučer sam išao po crvenooke tetre, iz nove pošiljke, ali nisam išao za time dali su i agassizie dobili pošto nisu moj đir...

-Pa onaj na Viškovu isto zna imati svakakve ribice (samo tamo je problem cijena)

Skalar ih mislim nikada nije imao, ali ako mu naručiš malo više od dvije, vjerujem da će ti ih nabaviti...

itd...

ps.
Javi se na pm. da ti pošaljem broj računa  :D

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #6 u: Siječanj 29, 2011, 19:24:01 poslijepodne »
Alen051 je uzeo cacatuoides, toga se nadje...ma pregledam ja sve akvarije, nema, u Rijeci su cacatuiodes, u Viskovu ostalo nešto vijejita.

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #7 u: Siječanj 30, 2011, 01:25:27 prijepodne »
Citat:
Dobro pogledati Osobno u svim akvarijima, a ne pitati prodavača dali ih imaju  ;)

- Prije neki dan sam ih vidio npr. u Zoomaniji, skriveni u jednom malom tanku (Alen051 ih je kupio par ja mislim)
Neznam dali ih još imaju/quote]

Ma nemaju, bila su 4 komada Cacatuoidesa, ja uzeo 3 i taj šta je ostao je odmah nestao... I od onda ni za lijek... Trebali bi stići u Skalar valjda ovaj tjedan?

Ali šta kaže Aquatic, agassizzija ni za lijek, a i niti jedne druge vrste...