Povecavanje vlage sad ne znaci nista,nije nikad ni dokazano da uopce ima veze sa presvlacenjem.
Njihov exoskeleton je ionako vodootporan i bitno je da je bila u normalnim uvjetima,da nije dehidrirana jer je to onda problem,kod presvlacenja pumpa tekucinu i to joj pomaze da se lakse presvuce.
Ako ne ugine te dvije noge ce izgubit tj. odbacit....pitanje je kako ce to napravit,to je cesta pojava i imaju sistem da si zatvore rane da ne iskrvare,ako ne za svaki slucaj nabavi superljepilo pa joj lagano pokrpas rane....za to su ga i izmislili(krpanje vojnika).
Ako to vec traje par dana mogce je da ce ti uginut,predat se....ja bi joj vjerovatno nogu lagano pincetom vrtio ljevo-desno da je prisilim da je odbaci al neznam sta da ti kazem tocno kad ne vidim kakva je situacija.
Uglavnom,te noge sumnjam da vise moze izvuc iz stare koze.A bez dve noge moze zivjet normalno....moja avicularia je prezivjela samo sa 4...
I ne zaboravi ako je slaba da joj stavis posudicu sa vodom,presvlacenje ih iscrpljuje,gube puno tekucine....ako je slaba gurni joj mokru vaticu ili nesto pod zube...
Sretno

Edit: evo,dok sam napisao Toncek me preduhitrio,sve se vise manje zna kak to ide a sta ce bit to nezna nitko