0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
rotala nakon što se podšiša izraste dosta gusto i zaklonit će cabombu, ali rotalu možeš šišati a cabombu iza ostaviti da raste visoko. što se tiče samog položaja isprobavaj, ni meni ne ispadne kako sam zamislio na početku.ja nisam imao problema sa sađenjem hemiantusa u Vawe Master soil, a tvoja podloga mi izgleda slično. uostalom kod Vilija sam vidio neke kopče za držanje biljki dok se ne ukorijene, možeš i sam napraviti nešto slično od inox žice
od 2 košarice HC-a ostalo je zasađeno možda 80%
Citat: sonnyarba - Veljača 21, 2011, 08:26:03 prijepodneod 2 košarice HC-a ostalo je zasađeno možda 80%A gdje si nabavio HC? Ja sam baš počupao HM koji sam kupio kao HC i na njegovo mjesto posadio HC koji se opet opet pretvara u HM
drugar sve pohvale za akvarijum, kocka akvarijum nekako moćno izgleda, litraža dobra, i bilje i ribe su mi okey. za koji mjesec biće još bolje siguran sam... sretno!
malo čudan oblik akvarija ali predivan ti je
Lijep ti je hemiantus
a zamisli da sagitariu ukombiniras sa parvulom koji gusti travnjak bi bia parvula bi ti popunila praznine izmedju travki
Citat: enigma1986 - Veljača 25, 2011, 12:22:41 poslijepodnea zamisli da sagitariu ukombiniras sa parvulom koji gusti travnjak bi bia parvula bi ti popunila praznine izmedju travkia jeli prika, imaš li ti šta za prodat? Ne znan di bi ju nabavija
Citat: sonnyarba - Veljača 25, 2011, 14:01:54 poslijepodneCitat: enigma1986 - Veljača 25, 2011, 12:22:41 poslijepodnea zamisli da sagitariu ukombiniras sa parvulom koji gusti travnjak bi bia parvula bi ti popunila praznine izmedju travkia jeli prika, imaš li ti šta za prodat? Ne znan di bi ju nabavija ja ima samo 2 mala pelcera i cekam da se razmnozi stavi oglas al sumnjam slabo imaju parbulu i ja sam jedbva ta2 pelcera dobija al kad budm ima viska sjetim te se