:
,Dakle, akvarij je veličine 60*30*30, 54L..
Temperatura vode varira od 24-26° ovisno o vanjskoj temperaturi.. (nekad mi je u sobi puno hladnije)
Akvarij je u pogonu od pocetka 12 mjeseca.. Kod useljenja (posto akvarij nie bio procikliran) jedna ribica (neonka) je uginula. Dobile su ich ali izljecene su nakon tjedan dana lječenja... Vodu mjenjam jednom tjedno 1/3.... Te naravno usisam sljunak...
Filter je Aquatech... Nutra je spuzva... od 12 mjeseca ociscena jednom, jer ponavljam, akvarij nie bio procikliran..
U akvariju trenutno imam malo drvce koje se kuhalo 2 dana, te je bilo posteno oribano, 2 žive biljke rasprostranjene po akvariju... Imam 2 vrste sljunka,malo manji za biljke i malo veci kamencici na tim malim... Panj i pogloga nisu sluzavi...
Ja imam filter i pumpu za zrak u jednoj spravi... Okrenuta je tako da mjehurici prelaze vise od polovice akvarija.. Imam lampu od 15w na poklopcu...
U mom akvariju zive 3 neonke, cistac i 5 guppyča... 2 muska i 3 zenke... Dobro se slazu... A papaju 2x na dan... ujutro i navecer.... stavljam toliko hrane kolko mogu pojesti...
U akvariju se nista nie promjenilo u posljednjih 2-3 tjedna osim razmjestaja biljaka i ciscenja filtera..
E sad, muzjak guppy neće jesti... Drži se povrsine vode u kutu...
Ne fali mu kisika... Nema nikakvih promjena na bilo kojem dijelu tijela... To je pocelo pred 2 dana..
Sad ne znam dal bude mu koji ljek pomogao il kai da napravim...
Zato trebam help!

Ostale ribice su oke... plivaju i papaju normalno... samo muzjak je cudan... =(

žao mi je al jedino ovakvu fotku mogu staviti gore...