Fishboy,sorry na OT-u,ali moram ga ovdje staviti posto sam tu i prozvan
Evo ovako,nakon dugog cekanja isprike "Mac31"koju nisam dozivio,odlucio sam reci samo nekoliko rijeci:
1.Ne poznam te ni ti mene takodjer,s obzirom na to moram to ovako rijesiti
2.Tvoje prijateljstvo s Fishboy-em ne daje ti pravo da izmisljas lazi i oblatis nekog drugog,ako netko ima podatak da sam sudjelovao u tome sto tvrdis neka kaze i da dokaz
3.Ako si mislio pomoci Fishboyu,to je u redu,ali ne na nacin da izmisljas neistine o meni,sam odluci koliko si mu pomogao i da li se ista promjenilo u odnosu "Ingwar-Fishboy",da li su ili jedan ili drugi sretniji sto si mene umjesao ili bilo kog drugog,jesam li ja kriv i za ljude iz Splita???
4.Ako kupac nije bio zadovoljan dobivenim,trebao se obratiti Fishboyu,da to rijese,ali guranje mene u ovu pricu smatram da je bilo s tvoje strane glupo i nepromisljeno
5.Nisam imao nista kako si ti rekao u nagovaranju ljudi da ne kupe ribu od Fishboya,cak sam mu i nasao 2-3 kupca,pitaj ga ako mislis da lazem,a ljudi koji su kupili znaju da ne lazem,cak sam i sebi uzeo 3kom i posteno platio,eto ako mislis da lazem i to ga pitaj,a neka i Fishboy sam kaze jel istina!
6.Ja sa 2 mrijesna para nemogu biti nikome tko se ozbiljno bavi mrijestom i uzgojem konkurencija.
Toliko od mene