0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo nekon godinu dana skupljanja informacija,riba i puno dobrh savjeta o diskusima slozio sam si akvariji s kojim sam potpuno zadovoljan,a nisam jos niti jednom ga predstavio tu na forumu pa eto prilike Akvarij je 100x40x50 (za 2 mj bit ce spreman novi 120x40x65) Filtracija se sastoji od jednog unutarnjeg filtera juwel 600 u njemu je samo spuzva kao filter materijal i od 2 vanjska filtera jedan je tetratec ex 700 i u njemu je dio napunjen spuzvom a dio sa bio kuglicama,hobby zeolitom i keramikom i na taj filter je spojena i UV lampa koja se pali svakog prvog u mjesecu i radi 10 dana...treci filter je Eheim professionel II,mislim da je oko 1200l protok,u njemi je samo bio matrijal,eheim substrat pro i easy life symbionit.Postavljeni su tak da voda cirkulira u krug i dosta je mirna...Rasvjeta je samo led diode 3x100 cm jacine 3000K,4300K i 6500K i jedna 50 cm 10000K,one se pale periodicno i vidim da je bilje prilicno zadovoljno a i ribe imaju odlicne boje a da ne pricam o potrosnji koja je je oko 7-8 watta E od riba imam 10 neonki 12 corya 2 ancistrusa2 sijamca2 neka mala cistaca koji su odlicni za talog na bilju...7 diskusai jednog puza evo video kak to izgleda i par slikasvaki komentar i kritika dobro dosla
Prekrasno!Bas me zanima hocu li ih se ikad ipak usuditi nabaviti.
pa evo ima i u Zagrebu nesto... Trenutno imam mrijesne parove red mapa,diamonda,marlbora,leopard eruptiona i rot weissa...orijentirao sam se vise na ove malo jace ribe..
i jos jedna
da ta je prekrasna,zenka koja gotovo da nema manu sto se izgleda tice...a i mrijesti se ko luda sad su njeni malci mj dana stari i nadam se da ce isto tako dobro izgledati..
ne,ovo govorim o zenki sa prve strane 7 slika i ona je cisti marlboro i pari se s onim marlborom w.peral i tu imam oko 50-ak malaca... a drugi par su oboje red map...
evo dva para,nisu bas neke tesko ih je uhvatit dok su u zajednickom akvariju...