Poštovanje kolega,
drago mi je da si doso na forum....ja cu ti dat svoje osobno mišljenje
Kao prvo cudno mi je da ti je akvarij od 7mm stakla, daj izmjeri ponovo jer najčešće su ili 6mm ili 8 milimetara (koristi šubler)
ako je 6 mm na 45cm visine je stvarno malo i bojim se da ces uskoro imat poplavu buduci da nemas nikakva pojacanja na akvariju, i kod najmanjeg oštečenja stakla ono bi moglo puknut...govorim ti iz iskustva ja sam na 40cm visine imo 6mm staklo i puklo je popola (sva sreca kod testiranja u garaži) a punio sma ga do nekih 35cm.
Alternativa dok ne povečaš akvarij je da ga ne puniš do vrha...puni ga do 30cm...ako je staklo od 8mm onda je ok ako ga niko nebude gadjo ničim...
neznam ko ti je napravio takav akvarij bez pojačanja....
Kaj se tice uredjenja, ja osobno nebi bio zadovoljan s ovime kaj ti imaš, prvo kaj vidim na akvariju je filter koji se fino može sakrit biljkama...pogledaj si malo slike tu na forumu i sigurno ćeš dobit puno ideja kak da to bude osjetno bolje, naravno u slučaju da se tebi baš takav akvarij svidja ostavi tak kak imaš
I da, uz odredjenu korekciju u ovaj akvarij bi se fino mogo smjestit gušter pa nemas onda frke s razbijanjem, a ribice uvjek moš imat u prikladnijem prostoru ako ih baš želiš (ribice su za curice)

ubit ce me akvaristi