Srpanj 18, 2025, 17:30:52 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: moj pleho Cleany  (Posjeta: 1072 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Cleany

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
moj pleho Cleany
« u: Siječanj 06, 2011, 23:31:39 poslijepodne »
Pozdrav,
imam u akvariju plehica starog 3 godine.Kada smo kupovali akvarij htjeli smo Ancistrusa no podmetnili nam Plehija.I tako smo dobili mrcinu od ribe :D.Isprva jebio velik tek oko 5 cm.Danas ima 17.
Poslijednjih godinu dana je sam u akvariju jer su tada akvarij napale nekakve bolesti i nazalost su sve ribice uginule ;(.Osim njega ;)
No,sada bi htjeli ponovno neke ribice(poput gupija,mollyja..ili tako nesto),ali neznam kako bi Cleany reagirao.Sto vi mislite o tome?
Akvarij ima 60l.I jos nesto..u akvariju ima drvo i nesto malo biljka.Dali da u aq dodam jos biljaka ili da mu ipak ostavim mjesta?

Podrav,Martina

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
Odg: moj pleho Cleany
« Odgovori #1 u: Siječanj 06, 2011, 23:45:08 poslijepodne »
Nisam bas previse iskusan al mislim da ce ti postovi dole biti o tome da je to prevelika riba za 60l.
20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE

Offline Cleany

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Siječanj 06, 2011, 23:51:23 poslijepodne »
a nemam ga srca dati :(

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #3 u: Siječanj 07, 2011, 00:08:50 prijepodne »
a nemam ga srca dati :(

Vjerujem,nakon toliko vremena,nego gle,koliko sam uspjeo sad na brzinu izguglat zive 10-15 god. a mogu narast i do 40cm...
Znaci kad tad ces ga ili morat poklonit ili mu nabavit veci akvarij....nesto trece se ne mogu sjetit ili ne zelim.
20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #4 u: Siječanj 07, 2011, 08:02:23 prijepodne »
držat tu ribu u 60 l je sramota  ............. :(
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Cleany

• Novi član
  • *
« Odgovori #5 u: Siječanj 07, 2011, 20:52:17 poslijepodne »
Nije to nikakva sramota :S sama sam svjesna da je prevelik za akvarij,ali boze moj..tesko mi ga je dati.
Raspitala sam se okolo i nasla jednu gospodu koja ima puno veci akvarij(mislim da oko 150l..tako nesto,ako ne i vise) i unutra ima 10ak ribica,meduostalog jos jednog plehica.I sad me zanima,dali bi bilo u redu da svog prebacim tamo?Jedino sta neznam spol ni od jednog ni od drugog.
I nemorate odmah kritiziratI.Nisam ni ja od jucer  ;)

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #6 u: Siječanj 10, 2011, 09:42:24 prijepodne »
pa ćuj kritike su zdrave ...a to je ovde na ovom forumu uvelika pojava  općenito ja nisam tebe kritiziro ja sam dao svoje mišljenje ....
što se tiće  ovog drugog    od 150 l   bolje mu   je tamo  a ova jdrugi plehić  pa možda bude malo natezanja   vrlo rijetko  jedino ako im je prostor veoma skućen a i tad  veći čeda dominira  pa če ovaj manji da izbjegava borbe
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #7 u: Siječanj 10, 2011, 12:56:37 poslijepodne »
Plehic tu pati znam i shvacam da je s vama tu 3 godine i da ga znate "u dušu" ali sto se mora narpavit mora i znas i sama da ce mu biti bolje u nekom veelikom akvariju.Jednostavno daj oglas ovdje na forumu da prodajes ili mjenjas Plehica tolikog i tolikog takava je i takav (malo ga opises) ma znas i sama.A mozes ga kao i sto sam rekao promjeniti za 1 ili 2 ancitrusa  :up:
Sretno dalje !! Venom