@ZeleniMrav-e jel to k4??? bokte prekrasna je..ja sam K2 uzeo,isto su lijepe ali su mlade nisu tako lijepe opiturane. e mužijaci ti jure? od rcs? ženke puštaju feromone bit će malih crvenih
(tako je i kod drugih kozica)
K4 da,narucio sam 7 al je doslo do neke greske pa sam dobio samo 5....uzet cu ionak jos koju.Neke su i ljepse od ove...
Mislim da kakve su male da ce takve ostat,istih boja,jer se i radjaju vec obojane....
RCS imam jednu zenku i 4 muzjaka,zenka je stalno noseca a ovi divljaju non-stop.Podjelio sam sve male al uskoro necu znat sta sa njima....pustit cu ih u vecem akvariju sa ribama.
Kod mene je dosta meka voda pa se zato vjerovatno stalno pare,mislim cak i premekana(cekam testove) jer bilje pokazuje nedostatake kalcija a dve zenke RCS su mi uginule u 3 mj. kod presvlacenja(dogadja se zbog nedostatka kalcija).
CRS cu odvojit u manji tank koji samo sta nije gotov....pa dodavat Mosura minerale ili Seachem equlibrium za tvrdocu.
Imao sam i Amano,pa neke plave,pa prozirne,pa neku smedju sa bijelom crtom na ledjima al sam sve dao susjedu da mi se ne mjesaju.....nisam ni znao za onu tabelu kompatibilnosti.
Voljeo bi tigere nabavit....ili bumblebee i sl. mada mi je i ovo dosta za pocetak...shrimp madness