Meni se ne sviđa taj njihov sistem. Najprije dođe poruka da su primili narudžbu, pa potvrda narudžbe, pa zahtjev PayPala i onda totalni muk. Pošiljka se pojavi cca 14 dana od plaćanja, kao da putuje iz HK a ne iz SLO.
Gle,poruka da su primili narudjubu je da znas da su primili narudjbu a ne da mislis sta sad.
Potvrdu narudjbe onda valjda oni rucno naprave kad vide dal imaju svega ili ne,dodaju postarinu i sl. i onda ti posalju zahtjev za PayPal.
Ima i jednostavnjih shopova da,pa je na nama da izaberemo sta nam odgovara ili sta mozemo.
A meni nije problem cekat 14dana filter koji bi recimo kod nas platio 400kn vise....
A posto zivim bogu iza nogu 90% stvari kupujem online tako da meni to odgovara.....da sam u gradu i imam sve dostupno kad hocu mozda bi i ja bio zahtjevniji......
kak je sa postarinom i carinom? salju spostom ili dhlom i sl i dali paketi podlijezu carini?
nacuo sam da neki donose do Hr i onda salju Hr postom dalje, ali neznam da li su to ovi iz aqshop.si
Meni uzima frendica koja studira u Ljubljani ili frend koji radi u Sloveniji...tak da neznam kako salju u HR,postom vjerovatno.
Mislim da ne voze oni preko granice,ipak su 10km od Ljubljane a do granice im bas i nije malo...i da,nacuo si dobro za neke da salju.