FIlip ti je dao nabolji info, o tome da ih kod nas nema, a osobno sam ih ljetos vidjela u tukanu u ljubljani, onom u predgrađu, mislim da se zove Brdo..
inače imaju velik izbor kućnih ljubimaca, a u tom šopu radi neki jako simpatičan lik koji mi je pokazivao baš svaku kornjaču koju su imali, tada su imali i još jednu manju vrstu sa jako dugačkim repom, Kori i Tito će možda znati koja je, samo cijene su malo paprenije, mislim od 100 eura na više,
Mošusna je 50 EUR.
Imali su ih i u tukanu Novo Mesto, a za MAribor nisam sigurna jer sam tada nešto drugo tražila ( ribeke) pa nisam obraćala pažnju,,
Ali nemoj nikako kupovati 2 komada za isti akvarij jer iako su tako malene da stanu u kutiju za žvake, kroz nekoliko mjeseci već poprilično narastu te im karakter dođe do izražaja, a onda, ako su 2 mužjaka, jao si ga tebi

To se dogodilo jednom našem forumašu koji ih je morao razdvojiiti u zasebne akvarije. Osim toga 180 litara je malo na knap za 2 kornjače,
Slobodno se javi ako imaš još koje pitanje kako bi saznao što te sve čeka jer ova kornjača ipak živi 50ak godina
Ok možda od mene nećeš saznati sve, ali od Tite i Korija ćeš sigurno

)
sretno!