0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pozzz interesuje me gdje u ZG se mogu kupiti Nerita puževi, kazu da su jako dobri protiv alge u akv...i dali bi neko napravio uslugu da kupi 5-6 Nerita puževa, stavi ih na bus za Sarajevo naravno uz određenu proviziju...Hvala...
Citat: Bekir_SA - Prosinac 06, 2010, 02:28:12 prijepodnepozzz interesuje me gdje u ZG se mogu kupiti Nerita puževi, kazu da su jako dobri protiv alge u akv...i dali bi neko napravio uslugu da kupi 5-6 Nerita puževa, stavi ih na bus za Sarajevo naravno uz određenu proviziju...Hvala...protiv alge su najbolji ramshorn puzevi-dokazano!
Hvala, zvao sam danas Vili kaze da ima 2-3 komada, pa sam javio kolegi da ode po njih, ima li jos negdje - provjereno ili neko sa Foruma da prodaje...
Citat: Bekir_SA - Prosinac 06, 2010, 15:09:47 poslijepodneHvala, zvao sam danas Vili kaze da ima 2-3 komada, pa sam javio kolegi da ode po njih, ima li jos negdje - provjereno ili neko sa Foruma da prodaje...to mi je najjače-2,3 komada! pa zar ne zna dal je 2 ili 3? ahahahaha! ko da je 170-180 odokativno
Citat: igor8 - Prosinac 06, 2010, 16:17:02 poslijepodneCitat: Bekir_SA - Prosinac 06, 2010, 15:09:47 poslijepodneHvala, zvao sam danas Vili kaze da ima 2-3 komada, pa sam javio kolegi da ode po njih, ima li jos negdje - provjereno ili neko sa Foruma da prodaje...to mi je najjače-2,3 komada! pa zar ne zna dal je 2 ili 3? ahahahaha! ko da je 170-180 odokativno jeste, reko jel ima nerita puzevakaze imakoliko imatekaze ako ima ima 2-3 kompa reko jel imate ili nemateima kaze ako ima 2-3komsutra kad ovaj klapi iz Male Mlake do vilija pa nebude bilo najebo sam
samo kratko pitanje za vas koji drzite nerite, jel ih je moguce razmnoziti u slatkoj vodi? citao sam negdje da trebaju boćatu vodu..