Terari je super i odlicne velicine za parahybanu....
Moj savjet ti je:
Stavi bar na jednom djelu puno deblji sloj treseta.....parahybana ti se nece zakopavat ali joj u taj brijeg ti ugradis neku rupu u kojoj bu se osjecala sigurno a i kod debelog sloja treseta mozes puno vise vlažit terari i puno dulje ce se zadržavat vlaga koja je ovoj vrsti potrebna....
Ovaj kokos je ok ali u njemu imas previše svjetla, probaj ga okrenut ili kak sam ti reko napravi joj tunel u tresetu (ja sam to rijesio sa onom cijevi za odvode F22 ili tak nekaj i kad sam stavio treset izgleda super a i njoj je dobro jer na tih 40cm ima potpun mrak....
Druga stavr trebas izvadit ovaj kaktus ali pretpostavljam da je on tu iz razloga da terarij nebude prazan dok paukec ne naraste....
Kaj se tice grana, parahybane su bas grobusne i šlampave tarantule (pogotovo zenke) pa je bolje ne stavljat, radije stavi neki panj....moj mužjak je recimo stalno visio po staklima i guro noge kroz ventilaciju a ženka je konstantno u blizini rupe i pomiće se jedino da bi usavršila paučinu....
Lampe ce ti dosta isušivat zrak pa nabavi veću posudu s vodom i više vlaži...
za otprilike 3 godine ti naraste od 1 do nekakvih 15-20cm...ali to jako ovisi o uvjetima u kojima ju držiš i mužjaci rastu brže....
Bukvalno gledano možeš ostavit i ovak, ovo moje su ti samo savjeti koje možeš i nemoras poslusat, na tebi je da odlucis jer nisu neki neophodno važne stvari...dakle i ovak bu funkcioniralo