Svibanj 12, 2025, 23:40:23 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Izgleda da je počelo...  (Posjeta: 29561 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline cann

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: Izgleda da je počelo...
« Odgovori #250 u: Ožujak 04, 2011, 23:05:45 poslijepodne »
ok, mislil sam si :D :D
..nego jel se uopće jaca udostojila negdje, bilo gdje, javit narodu i reč dvije tri suvisle rečenice ?

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #251 u: Ožujak 04, 2011, 23:11:09 poslijepodne »
pa je..mislim da je jednom spominjala kak zna radit krumpir salatu, a jednom je govorila i o nekom danu poslije jučer, ne sjećam se točno...

a koliko se sjećam , prije nego je bila 7 godina zapisničarka kriminalcu, bila je spikerica na radiju...

bog te neće, koja smo mi marva priglupa, to je strahota... :dead:

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #252 u: Ožujak 04, 2011, 23:13:37 poslijepodne »
pa je..mislim da je jednom spominjala kak zna radit krumpir salatu, a jednom je govorila i o nekom danu poslije jučer, ne sjećam se točno...

to nisu suvisle rečenice :D :D
..je strahota, još dok izjavi, da nju neće rušit narod, nego da ju jedino može srušit sabor  :dead:
..a najžalosnije je kaj će nakon izbora kradeze dobit cca 35-40% glasova, ako ne i više :D  :dead:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #253 u: Ožujak 04, 2011, 23:21:39 poslijepodne »
u zemlji sa našom obrazovnom slikom,sa ljudima koji bez pogovora vjeruju televiziji i medijima koje drže vlasti , sa ljudima koji oduvijek imaju kompleks "velikog vođe" kojeg se sluša bespogovorno, čemu se ti čudiš?

BOG TE NEMA RAD?!?!?

NA javnoj televiziji , VODITELJ dnevnika pita komentatora " Da li smo im mi dali previše pozornosti"?!?!? Ujedinile se ekstremna ljevica i ekstremna desnica?!?!? Evo ti plašenja gore navedenih slojeva....
 Isus ti mater, jel ja živim u paralelnom svemiru ili ovog lika treba polit toplom kravljom balegom?!?!?

Ovo više nije normalno

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #254 u: Ožujak 04, 2011, 23:25:52 poslijepodne »
kaj se čudiš???
eto čitam index.hr, kronologija događaja, pred kraj prosvjeda uhitili ljude bez razloga, k tome ih mlatili...bog im mater pa ko ih plača???

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #255 u: Ožujak 04, 2011, 23:30:00 poslijepodne »
ma ne čudim se...u biti čudim se malo načinu, jer uglavnom se serviraju informacije pristrano, ali suptilnije..valjda kreće lagana panika, ovo je otvoreno sranje, ko na RTS-u za doba Mileta..a ni na Franjo TV-u nije bilo puno bolje... kojih smo se sranja u devedesetima naslušali, još mi se bljuje kad se sjetim...i još su neke od tih faca tamo...

idem na wc...potjerao me ovaj mladi, nadobudni, podobni ljigavson

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #256 u: Ožujak 04, 2011, 23:32:48 poslijepodne »
hahahahaha..puno toga ti očito ne znaš..mogo bi pričat puno stvari, pošto radim u medijima, al ne smijem..
istina je da smo još uvijek jako jako cenzurirani što se medija tiče i slobode govora novinara i izvještavanja, svi se još boje nekog boga, i nitko se ne bi htio nikome zamjeriti i na taj način se zakida narod za one prave informacije..čudim se kak još uvijek to trpim, al moram, par puta sam dobio po piksi zbog plasiranja istine, a ne mazanja očiju  ;)

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #257 u: Ožujak 04, 2011, 23:42:12 poslijepodne »
ma joooj, ne čudim se toliko tome, načitao sam se i naslušao svačeg na tu temu, samo me jebe taj moj usrani idealizam... teško mi je uvijek to prihvatit, taj prokleto jednostavan način masovne kontrole- ovce koje čuvaju same sebe i vraćaju jedna drugu u stado , u strahu od ovčara...
a bilo bi dovoljno da svi samo kažu u isti čas - NE MOŽE VIŠE... i bok..nema ih..nestaju...

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #258 u: Ožujak 04, 2011, 23:45:50 poslijepodne »
a bilo bi dovoljno da svi samo kažu u isti čas - NE MOŽE VIŠE... i bok..nema ih..nestaju...

strpi se još malo i doći će do toga  :up:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #259 u: Ožujak 04, 2011, 23:48:54 poslijepodne »
ne mogu..LUD SAM KO KUPUS I NEMREM TO VIŠE TRPIT!!

:D :D

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #260 u: Ožujak 05, 2011, 01:19:24 prijepodne »
Bila danas.
Jos mi odzvanja u usima: JACO ODLAZI!!!  :D

Zagreb

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #261 u: Ožujak 05, 2011, 09:36:36 prijepodne »
Bila danas.
Jos mi odzvanja u usima: JACO ODLAZI!!!  :D

vidimo se u nedelju ja jučer nisam mogao doći ali mi je drago
da se ekipa počela skupljat!

identificirati, locirati, uhititi i transferirati  !

:D

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #262 u: Ožujak 05, 2011, 10:22:42 prijepodne »

Uh sutra ne dolazim.
Al u utorak - evo me ijopet  :up:

Savjet: obuci vrlo udobne cipele i ponesi flasicu vode ili ceg vec hoces, trebace ti  :)
Zagreb

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #263 u: Ožujak 05, 2011, 11:04:28 prijepodne »

Uh sutra ne dolazim.
Al u utorak - evo me ijopet  :up:

Savjet: obuci vrlo udobne cipele i ponesi flasicu vode ili ceg vec hoces, trebace ti  :)

bio sam vec 26 i u utorak 02

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #264 u: Ožujak 05, 2011, 11:26:01 prijepodne »
Moje bed  :)
Mislila sam da ce ti u nedjelju bit prvi put  :D
Zagreb

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
« Odgovori #265 u: Ožujak 05, 2011, 11:39:45 prijepodne »
Sve što nam se događa je dio većeg, nevjerojatnog plana kontrole društva, a većina ljudi u njega ne vjeruje, kažu "to su gluposti" upravo jer je toliko nevjerojatno dobar i učinkovit.
Zašto se raspala juga? Morala se raspasti, zato što je njen raspad režiran izvana. Da li bi cijela juga zajedno trčala u EU? Da li bi cijelu jugu zajedno mogli ucjenjivati kao što nas ucjenjuju sada? - Podijeli pa vladaj. Povijesni uzorak koji se neprestano ponavlja.
Pa pogledajte današnji tv program. Koliko je smeća u njemu koje zatupljuje ljude. Koliko emisija prikazuje modne mačke i p.m. kao da su bitne? A glupi ljudi to doslovno gutaju. Pa zamislite koliko teenagerica sjedi pred tv-om i gleda to!! I postaju sve zatupljenije i zatupljenije. Pa koja bi normalna osoba išla raditi mjesec dana da si kupi cipele ili haljinu koja košta toliko jer na njoj piše nekoliko slova???
Koliko je puta Zeitgeist bio na tv-u?
Koliko žena očekuje dijamantni prsten za vjenčanje? Koliko ti dijamanti koštaju? Zašto toliko koštaju? Zato što jedna korporacija drži 2/3 svjetskog tržišta dijamanata i održava njihovu vrijednost. Pa ljudi božji, to je kamen!!!
A žene ga žele, jer ih je ta ista korporacija (sad već davno) godinama propagirala kroz medije, jer je to ideal holivudskog filma, sretna žena (Lady in Red) sa KAMENOM na ruci, za koji moraš crnčiti 3 mjeseca da bi ga kupio. KAMEN!!!
Primjer koliko duboko ide taj plan:

Od malih nogu ta kontrola počinje i jako je djelotvorna
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
« Odgovori #266 u: Ožujak 05, 2011, 13:12:20 poslijepodne »
Onako kako ja to vidim:
Trči se u europsku uniju zbog šačice onih koji su na vlasti (pritom ne mislim samo na HDZ, nego na većinu današnjih političara i stranaka u saboru). Trče tamo, jer im je jasno da ovako pojma nemaju što raditi i kako, pojma nemaju kako voditi jednu državu, znaju da je pokradeno sve što se pokrasti moglo, a oni to ne znaju ispraviti. Nije njih zapravo ni briga hoće li se to ispraviti ili ne, bitno je da ostanu na pozicijama na kojima jesu (opet ne mislim samo hdz, nego općenito guzonje u saboru, jer svi su oni na vlasti, tu nama igraju predstave, a kasnije zajedno žderu na domjencima). A iako glupi jesu, nisu baš toliko glupi da ne vide kako neće moći ostati tu gdje jesu onoliko koliko bi željeli, ako se nastavi ovako,  jer će to sve skupa potonuti i propasti, pa će ljudi stvarno reći "sad je dosta", a onda se oni možda i ne bi dobro proveli.
Sve skupa tone, a oni to ne mogu, ne znaju sami zaustaviti. Zato idu u EU, gdje će njima netko naređivati što da rade, njih će netko voditi, EU će pokušati nešto pokrpati što se pokrpati može, otvoriti možda koje radno mjesto, čisto da se narod primiri i švabo dobije jeftine radne snage i da mu možda bude lakše prodati kojeg polovnog golfa peticu, a oni će moći zadržati svoje fotelje i "odlučivati" o nekim manje bitnim stvarima, tako da se vidi da i oni nešto "rade". I da mogu dalje primati plaću, penziju, imati vozača i biti iznad nas. I biti će tako.
Jaca je samo (meni osobno užasno antipatična, a jedini antipatičniji od nje je Andrija) politička figura, koja zapravo ne može ništa, ali joj odgovara da tu sjedi, šta će drugo raditi, jadna. I tako će se sad potezati pitanje izbora, kad će biti i kako... Ako se uđe u EU prije izbora, Jaca i uža kompanija imaju veće šanse da ostanu tu gdje jesu pa će zato prema tome događaju birati termin izbora, a ako se izbori ne budu mogli toliko odgađati, možda će im se samo promijeniti funkcija i broj ureda u kojem sjede. Ništa bitno. Ali u EU se ide, zato što je to odlučila šačica nesposobnih i svojeguzeljubivih figura.
Ono što se u zadnje vrijeme dogodilo je da su u njihovom silnom trčanju u EU i hvatanja te slamčice njihovog spasa svjesno ne riješavali ostale probleme, kojih se sad već poprilično nagomilalo. Samo što ih se nagomilalo brzinom na koju nisu računali, pa im sad malo gori pod petama. Ali to će malo probati ugasiti sa laganjem, pravljenjem da su mutavi (iako se neki i ne prave) i izbjegavanjem suočavanja s tim.
Znači u EU se ide. Pa sjedila na vrhu piramide Jaca ili Zoki, tako nam je svejedno.
Naravno da ja to ne priželjkujem i da postoji onaj tračak nade da će se nešto promijeniti, ali mislim da je sad već poprilično jasno kako će se stvari odigrati. Živi bili pa vidjeli.
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline Dentex

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #267 u: Ožujak 05, 2011, 13:23:03 poslijepodne »
dva lijepa posta koja opisuju stanje bas onakvim kakvo je  -?  :klap:
evo jedan vic iz sabora :D

Ulovio saborski zastupnik zlatnu ribicu koja mu rekla da ce mu ispuniti tri zelje ako ju pusti na slobodu:
- Prva zelja: Zelim imati vise novaca nego sto se moze zamisliti! - tako i bude
- Druga zelja: Upravo sada zelim bit na Hawaima! - ispuni mu se i ta zelja i stvori se na plazi na Hawaima..
- Treca zelja: Ne zelim nikad vise u zivotu nesto raditi! - ribica mu ispuni posljenju zelju i vrati ga u sabor
:D :D
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #268 u: Ožujak 05, 2011, 16:49:32 poslijepodne »
Zašto se raspala juga? Morala se raspasti, zato što je njen raspad režiran izvana. Da li bi cijela juga zajedno trčala u EU? Da li bi cijelu jugu zajedno mogli ucjenjivati kao što nas ucjenjuju sada? - Podijeli pa vladaj. Povijesni uzorak koji se neprestano ponavlja.

Netočno. Raspala se zato jer nije shvatila želju većine a većina se u njoj osjećala zarobljeno i sputano. Slično današnjem stanju - većina je opljačkana, zgurana na marginu, ponižena, mobirana i osiromašena, godinama gleda kud to vodi ali oni na vlasti kao da ne vide i ne haju.
uostalom naši vlastodršci tvrde da ne mogu voditi poduzeće, a vodili bi državu  X-(

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #269 u: Ožujak 05, 2011, 18:05:48 poslijepodne »
Sve što nam se događa je dio većeg, nevjerojatnog plana kontrole društva, a većina ljudi u njega ne vjeruje, kažu "to su gluposti" upravo jer je toliko nevjerojatno dobar i učinkovit.
Pa pogledajte današnji tv program. Koliko je smeća u njemu koje zatupljuje ljude. Koliko emisija prikazuje modne mačke i p.m. kao da su bitne? A glupi ljudi to doslovno gutaju. Pa zamislite koliko teenagerica sjedi pred tv-om i gleda to!! I postaju sve zatupljenije i zatupljenije. Pa koja bi normalna osoba išla raditi mjesec dana da si kupi cipele ili haljinu koja košta toliko jer na njoj piše nekoliko slova???
Koliko je puta Zeitgeist bio na tv-u?
Koliko žena očekuje dijamantni prsten za vjenčanje? Koliko ti dijamanti koštaju? Zašto toliko koštaju? Zato što jedna korporacija drži 2/3 svjetskog tržišta dijamanata i održava njihovu vrijednost. Pa ljudi božji, to je kamen!!!
A žene ga žele, jer ih je ta ista korporacija (sad već davno) godinama propagirala kroz medije, jer je to ideal holivudskog filma, sretna žena (Lady in Red) sa KAMENOM na ruci, za koji moraš crnčiti 3 mjeseca da bi ga kupio. KAMEN!!!
Primjer koliko duboko ide taj plan:

Od malih nogu ta kontrola počinje i jako je djelotvorna

e da nažalost to je tak...

meni je prije par godina jedan lik koji je živio u SADu puno godina rekao ovako:

rastavi malo riječi holivud i TV na slogove... HOLLY WOOD i TELL A VISION  ;)  naravno da su foru prvo popušili ameri, a sad ta bolest napada i nas... nažalost...

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #270 u: Ožujak 05, 2011, 22:16:49 poslijepodne »
Danas su neki analitičari pametno govorili o centrima moči i medijima koji su kupljeni a imaju ovakvu šprancu rada;

Bitno postavljaj kao nebitno a nebitno kao bitno.

i tako vladaju ovim neukim narodom...

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #271 u: Ožujak 05, 2011, 22:28:31 poslijepodne »
raskrinkal si nas sad renta :D :D :D

Offline goxic

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 47
  • Adams family
« Odgovori #272 u: Ožujak 06, 2011, 00:26:39 prijepodne »
Ja sam bio u petak. Isao skroz SAM jer su svi moji kojima je isto pun q-ac svega ipak ostali doma.... I vratio sam se PONOSAN. 10.000 ljudi obislo grad bez ijednog incidenta. Na kraju su namjerno isprovocirali pijane budale tak da mediji mogu pisat da je ipak netko priveden. ALO LJUDI, 10.000 ljudi kroz grad, bez ogrebanog auta, prevrnutog kontejnera.....

Pokazali smo da nismo huligani, a Grci i Francuzi su divljaci za nas... Zato sutra idemo svi, familijarno. Klinci od 6 i 5 godina, neka od malih nogu uče da je VLADA u stvari SLUGA (steta da je Anic pokojni a i Ladan, da ih priupitamo zasto se to gore zove vlada kad su izabrani da nam sluze),

Animirao sam jos 8 ljudi koji ce sutra prvi puta doci jer sam im pokazao fotke i snimke s prosvjeda, animirajte i vi svoje. Pokazimo im da mozemo MIRNO i DOSTOJANSTVENO traziti da odu. A to ih najvise boli.. Oni bi nerede, ali ovi DIVNI ljudi u povorci paze da BUDALE budu odmah eliminirane...

Nadam se da se vidimo sutra....

p.s. danas sam potapao lozu i odustao... pliva li ga pliva... ide keramicka plocica i plasticni pistolj...

Offline darx

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
  • Turtles before hoes
« Odgovori #273 u: Ožujak 06, 2011, 08:52:19 prijepodne »
Odvojite 14 min i 20 sec.
Nećete požaliti!
Što mislite o uratku?

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #274 u: Ožujak 06, 2011, 09:19:37 prijepodne »
uu ćudno da ovaj video nije već uklonjen sa  tubea  heheh
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,