šta pričaš ti? da ne treba smaknut tog šupka ili???radi tog idjota Libijski narod živi tako kako živi već 40 godina.I narod se ustao protiv njega...
al ne ti bi ga ostavio ili što???
Valjda me nisi razumio što sam htjeo reći,zbog čega cijlu flotu uključivat i nato vojsku ako ga mogu precizno maknut? i sa tim pomoći narodu.
A daj mi reci, ako si imao prilike tražiti i naći, kada je USA radila IŠTA za dobrobit bilo kojeg naroda?

Ovo je kao da veliš da vjeruješ u Djeda Mraza ...
Zadnji put kad su "precizno" nešto micali, maknuli su tvornicu jeftinih lijekova u Sudanu, po optužbom da radi kemijsko oružje (wtf), nakon čega je pomrlo oko milion ljudi u tom dijelu Afrike u zadnjih skoro 20 godina, jer si nisu mogli priuštiti osjetno skuplje USA ljekove, za raznorazne egzitic bolesti koje su ovi pokrivali....
Ali ako baš moram nabrajat- zbog toga što imperij radi po sljedećim kriterijima- uleti i razvali SVE što možeš, svojim korporacijama središ poslove PONOVNE izgradnje tvojom vojskom uništene infrastrukture, cicaš naftu i pumpaš sve u svoje korporacije, istovremeno održavaš stanja napetosti da se nitko slučajno ne usudi pitat, koji kuxxx tvoja vojska još radi u tuđoj zemlji...
2% se u ovom slučaju mjeri u trilijardama... rušili su i režime, ali još više DEMOKRATSKI i voljom naroda izabirane predsjednike ( dobar dio i pobili ) i za PUNO PUNO manje...
a i sama USA živi od ratova... zarađuju, pokreću industriju, održavaju dolar ... previše parametara za jedan post...
vejki vejki...