morino kaj ne znaš da je zabranjena politika u nas na forumu

..ali možemo popričat, zašto ne, u granicama normale

..moje osobno mišljenje o državi, kak je i remi rekla iz elementala, jedan veliki drekec

..iskreno, pisao sam i po facebooku vedranu

, uzalud nama prosvjedi, izvanredni izbori i điđe miđe, ako nam je rastureno gospodarstvo, najbitnije proizvodnja..mišljenja sam da bez ozbiljnije industrije, a samim time i ozbiljne proizvodnje, možemo svi odredom stavit zube na klin, jer sa trgovačkim centrima nema kruha.....
prosvjedi i rušenje vlasti, ok, jesam za to zašto ne, ali da na prosvjede izađu svi, od branitelja, seljaka, sindikalaca, radnika, nezaposlenih, mladih, studenata itd...jer jedino će tak neš se napravit, jedan po jedan ili jedna po jedna udurga, uzalud vam trud svirači..razjedninjen je narod još uvijek, al neće zadugo i mislim da se ovima u vladi gače tresu, a s ddruge strane su mirni tak dugo dok oporba "miruje" i ne poziva na prosvjede (možda se niti oni ne usude doć na vlast u ovakvoj banani, jer vjerujem da bi iskoristili priliku i došli na vlast)...
...s druge strane rušenje vlasti i onda što??? isti klinac da dođe na vlast samo u drugom kaputu ?? jesam stranački opredjeljen (mada ne bi smio bit), ali sve više sumnjam i u njih, trebalo bi nešto novo, neka svježa krv koja će radit na boljitku ove države i naroda, da se konačno opet (da opet jer se prije moglo i tekako) može živjet od rada.
edit: upravo čitao index....mislim da je murja napravila veliku grešku ..
over and out