Svibanj 13, 2025, 00:09:29 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Izgleda da je počelo...  (Posjeta: 29568 vremena)

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline gmatanic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Odg: Izgleda da je počeo...
« Odgovori #100 u: Siječanj 09, 2011, 15:37:57 poslijepodne »
Baš sam neki dan mislio napisati "izgleda da nije" i zaboravio  :D
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #101 u: Siječanj 09, 2011, 16:21:05 poslijepodne »
Eto ti ga na sad babetino Vanga  :D :D

Offline Krcko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #102 u: Siječanj 09, 2011, 19:44:53 poslijepodne »
Sami krojimo svoju sudbinu izborima koje radimo, ljudska želj za poznavanjem budućnosti je stvorila kojekakve babe Vange a ne njihova sposobnost da vide istu.
Ludim smatraju onoga čije se ludost ne poklapa sa ludošću većine!

Offline Dentex

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #103 u: Siječanj 09, 2011, 19:45:53 poslijepodne »
Tako je majstore Renta, potpuno podržavam sve što si rekao i samo nadodajem da također trebamo istražiti i sami sebe a ponajviše svoju svijest, mentalne sposobnosti i dr.

Ne moram ni spominjati koliko je malo istražen ljudski mozak a mozak ostalih živih bića još manje, otkrivanjem mogučnosti mozga vjerujem da ćemo moči vršiti samoizliječenja, levitirati, snagom misli premještati predmete, međusobno ali možda i sa životinjama, komunicirati telepatijom...

čitam ovu temu sad od pocetka, citam o prorcanstvima, predviđanjima, istrazivunju svega i svacega, zapitam se kak to da nitko ne spominje mozak i nase mentalne sposobnosti i jedva cekam da dodem do kraja teme da bi pitao sta je sa tim, va posta nize vidim ovaj tvoj post plavi  ;)  :D
Ja mislim da je sve u mozgu, sami krojimo svoju sudbinu, nece mi baba vanga rec kad cu jest, kad cu ic u skolu, kad cu pricat sa prijateljima, sta cu postat u zivtu.. To su stvari koji mi kontroliramo, a takve i slicne stvari mogu puno toga promjeniti.. Samo kad bi svi ljudi bili svijesni tog  -?

Ma ljudi sve je u mozgu  :D poglete ove ljude kaj levitiraju, onda nirvana.. Sve je to u mozgu  :up:

edit: krcko me prestigo u sudbini  :D
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline Zluf

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
    • flertanje
« Odgovori #104 u: Siječanj 09, 2011, 21:15:51 poslijepodne »
SK nemre tu niš, jedino sranje ako sukobi ne povedu ostale zemlje i evo ti babe Vange  :nerv:
Moglo bi se dogoditi da gledamo scenarij kako China gazi USA, al valjda nebu došlo do toga  :clown:

Offline kija88

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #105 u: Siječanj 09, 2011, 22:25:42 poslijepodne »

Dentex kaže da je sve u mozgu.. ako je tako onda smo svi naje...

http://metro-portal.hr/ljudski-mozak-smanjuje-se-posljednjih-20-000-godina/53485  :D

Offline Dentex

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #106 u: Siječanj 09, 2011, 22:49:46 poslijepodne »
da se smanji jos 5 puta tolko, opet je ostalo previse toga neistrazenog i sta se ne upotrebljava  -?
al da smo naj*** jesmo  :dead: mozda ne mi, al ako se ljudi nastave ponasat ovako sebicno prema prirodi nasi potomci u buducnosti su fakat naj***  :punch:
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #107 u: Siječanj 10, 2011, 00:42:37 prijepodne »

Evo gledo Avatar neki dan ponovno.. baš je dobro prikazana sudbina i karakter ljudi..
Da mi je samo naći neku N'avi koloniju da im se pridružim... :hmmm:

Offline Krcko

• Punopravni član
« Odgovori #108 u: Siječanj 10, 2011, 11:01:02 prijepodne »
Tako je majstore Renta, potpuno podržavam sve što si rekao i samo nadodajem da također trebamo istražiti i sami sebe a ponajviše svoju svijest, mentalne sposobnosti i dr.

Ne moram ni spominjati koliko je malo istražen ljudski mozak a mozak ostalih živih bića još manje, otkrivanjem mogučnosti mozga vjerujem da ćemo moči vršiti samoizliječenja, levitirati, snagom misli premještati predmete, međusobno ali možda i sa životinjama, komunicirati telepatijom...

čitam ovu temu sad od pocetka, citam o prorcanstvima, predviđanjima, istrazivunju svega i svacega, zapitam se kak to da nitko ne spominje mozak i nase mentalne sposobnosti i jedva cekam da dodem do kraja teme da bi pitao sta je sa tim, va posta nize vidim ovaj tvoj post plavi  ;)  :D
Ja mislim da je sve u mozgu, sami krojimo svoju sudbinu, nece mi baba vanga rec kad cu jest, kad cu ic u skolu, kad cu pricat sa prijateljima, sta cu postat u zivtu.. To su stvari koji mi kontroliramo, a takve i slicne stvari mogu puno toga promjeniti.. Samo kad bi svi ljudi bili svijesni tog  -?

Ma ljudi sve je u mozgu  :D poglete ove ljude kaj levitiraju, onda nirvana.. Sve je to u mozgu  :up:

edit: krcko me prestigo u sudbini  :D

A što ćeš, imao sam viziju da ćeš to napisat pa sam se požurio napisati post prije tebe   :D  :D
Ludim smatraju onoga čije se ludost ne poklapa sa ludošću većine!

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #109 u: Siječanj 10, 2011, 12:19:09 poslijepodne »

Dentex kaže da je sve u mozgu.. ako je tako onda smo svi naje...

http://metro-portal.hr/ljudski-mozak-smanjuje-se-posljednjih-20-000-godina/53485  :D

Onaj genije koji je (lose) prepisao taj clanak ocito pati od daleko zesceg smanjivanja posto se gadno posvadio s gramatikom i mjernim jedinicama  :D

Nikad nije dokazana poveznica s inteligencijom i velicinom mozga, a isto tako prica koja se povlaci desetljecima da koristimo vrlo mali dio mozga nije tocna.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #110 u: Veljača 19, 2011, 22:32:24 poslijepodne »
kaj je djeco? opet je zaiskrilo?
:D :D

ne znam kak vi, ali ja sam počeo gomilat zalihe hrane...kupio sam SAKa 55 za 2 mjeseca :D :D :D 

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #111 u: Veljača 19, 2011, 22:37:52 poslijepodne »
 :D :D :D
da izgladnjuješ ribe :D :D

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #112 u: Veljača 21, 2011, 10:08:39 prijepodne »
koji kaco?
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #113 u: Veljača 21, 2011, 10:42:02 prijepodne »
pa pokrenula se tema oko 3 svjetskog rata kad je malo oko Koreja zadimilo, a sad kad gori pola gornjeg dijela Afrike i Blistoka, nitko niš... :D :D

Offline Neve

• Punopravni član
« Odgovori #114 u: Veljača 21, 2011, 11:05:15 prijepodne »
ma neeećeee valjda...

(meee... meeee)
 :clown:
Pula
hrvatskakolonija.blog.hr

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #115 u: Veljača 21, 2011, 11:22:25 prijepodne »
oće oće :D :D

btw. ja sutra idem na kavu na Gornji grad, oko 13...ide netko? Vele ljudi da nema smisla piti kavu u to doba dana, na tom mjestu, ali jbmu sve, dosta mi je samo sjedit doma i jamrat kak mi se pije kava... Hoću jednom zbilja dić dupe i fino srknut jednu Mocarabiju , usred dana , na Gornjem gradu...

Offline Marichuy

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 38
« Odgovori #116 u: Veljača 21, 2011, 12:23:06 poslijepodne »
Uf evo pročitala cijelu temu  :o
Ne znam šta je istina a šta ne
ali se iskreno nadam da se ništa neće dogoditi još jakoooo dugo... -?
Kako većina kaže i ja imam dvoje klinaca i htjela bi uživati u njihovom odrastanju  :)
Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #117 u: Veljača 21, 2011, 12:36:20 poslijepodne »
ti su bezopasni :D :D
..u biti tak mi je svejedno, tak neš bi trebalo kad nas pokrenut,.... neću dalje, jer mi iz mjeseca u mjesec rata krede vrtoglavo raste :D :D
i tak :D

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
« Odgovori #118 u: Veljača 21, 2011, 12:48:03 poslijepodne »
početkom 90ih gorila je istočna hrvatska i cijela europa je to mirno gledala na tv-u čak su se austrijanci sa durbinima išli na planine gledati dimi li se u sloveniji...

sve je to čini mi se jedan prirodni ciklus :roll:

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #119 u: Veljača 21, 2011, 12:59:11 poslijepodne »

ma je, sve se okreće i ponavlja..pa tako će i zapadna Europa imati opet rat kad tad..nije da im ga želim al nama nisu pomogli više odmogli..

a ovo oko Arapa...ima jedna varijanta koja ne mora biti neostvariva da kad padnu ovi režimi dođu na vlast islamski radikali i pokrenu ratove..prvo protiv Izraela a onda prema sjeveru na Europu....ak se ne varam i baba Vanga proriče da će Europom zavladati muslimani.. :)
eto samo razglabamo uz kavicu...ne mora niš tak završiti. ;)

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
« Odgovori #120 u: Veljača 21, 2011, 13:11:09 poslijepodne »
a ovo oko Arapa...ima jedna varijanta koja ne mora biti neostvariva da kad padnu ovi režimi dođu na vlast islamski radikali i pokrenu ratove..prvo protiv Izraela a onda prema sjeveru na Europu...
pa vrlo vjerojatno si u pravu
jer ako pogledaš da su ovi srušeni režimi u ovim arapskim zemljama bili direktno pod paskom amerikanaca nakon njihovog rušenja ovih dana te zemlje preuzimaju islamski radikali koji će vrlo vjerojatno doprinjeti tenzijama prema susjedima i vrlo lako moguće novim ratovima...

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #121 u: Veljača 21, 2011, 13:13:05 poslijepodne »
evo vam odgovora    obavezno pogledat do kraja   je malo loše kvalitete   al se isplati

a arapi će sami sebe da itrjebe  razlog    zbog silni ratova svijet će se okrenut altrenativnijim izvorima energije 
pa ljudi ćak su i njemci poćeli proizvodit elektrićna auta 
a  mercedes   svi sljede   pogledaj kolko su francuzi popizdili jer su im kinezi ukrali nacrte elektro auta    pežo  ja mislim nisam siguran  koje je marke
« Zadnja izmjena: Veljača 21, 2011, 13:17:02 poslijepodne od ceh »
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
« Odgovori #122 u: Veljača 21, 2011, 13:27:17 poslijepodne »
Pa to, da budu jednog dana muslimani vodeča religija...to je valjda od vajkada njihova želja.Ja sam radio u Sjevernom Jemenu 1982 godine , tad je bio sadašnji predsjednik na vlasti tek 4 godine, i nudili su mi neku sumu, da bih prešao u tu religiju.Ipak želje su jedno a realnost biče sasvim drukčija.
Ali ako ste primetili, kada idu u borbu sa milicajcima oni uvijek viču :Alah je največi /Allahu akbar/ jer se nadaju u njegovu pomoč...ili kad su nakon svršetka prosveda u Egiptu padali komentari...svi su pominjali gospoda, koji je bio milosrdiv do njih.ipak kod njih je religija jaka.
I još jedan primjer: pričao sam sa tunižanom pre neki dan...i pobeglom predsjedniku zamera samo to što je krao pare, jer to musliman ne radi...

No želim reči, da nema nikakve panike po tom pitanju i prije če kod nas doči budizam...koliko samo Kineza ima :)

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #123 u: Veljača 21, 2011, 14:05:57 poslijepodne »
ma  ja osobno nebrinem  da ču postat musliman  mene zabrinjava radikalizacija ljudi to je naš problem   pa ćak i ova tema skrenu i radikalizuje ljude  ovo islam ono islam poenta je nevodi nićemu dobrom ja sam preživio rat  u bosni i nenamjeravam dami djeca preživljavaju ...  zanemarimo naše prostore uzmite ovde u nizozemskoj     radikali napreduju  samo tako   zašto  ?  prvo dva muslimana  su ubila dva ćovjeka (ne zajedno pojedinačni slućajevi) van goh filmski redatelj    i drugi je pin fontain   politićar  ekstremist desnićar .. e ti ljudi su ubijeni radi kritiziranja  islama  što je odma izazvalo revolt ovde krišćana   da su se odma raikalizirali  i poćeli glasat za radikale  u jednoj od najliberarniji zemalja na svijetu  ako pogledaš  onako sve skupa   dva muslimana su izazvala revolt ljudi da sad svi muslimani pate  (u neku ruku recimo  iako nevidim da baš pate)  i da im ukidaju   burke  i da ih jednostavno  mrze a najgore što su im ta dva muslimana  bar u njihovim mozgovima heroji a realnost da su ih oni zajebali    čak u prvom ovaj politićar je ubijen zbog tog što nije volio životinje   znaći relegija i nije bila u pitanju   ....
da bi skratio  i analiziro  da su veči odjeci  pojedinačni akcija i dijela nego masovni protesti  jebe se ovde nekom ako  tisuće musliman ode protestirat   ovi samo koriste druge ulice i ćao  ...
zato nevidim neki veliku mogućnost da bi se svijet islamiziro  jer ipak mi imamo škole  a volio bi ja sad videjt da neko recimo   zagrebćanki nabaci burku  i ukine joj sva prava  plus oženi još par žena  :D :D
definitivno jase nebi usudio pojest dorućak ...  
drugi razlog je  što je ekonomska situacija  lošija nego prije  pa sad radikali iskorištavaju   pa okrivljuju muslimane koji su na  socijalnoj skrbi     iako u zemlji od 16 milona ima  oko 800000  muslimana od toga  je neki 50 tisuća na socijali eee  niko nespominje da  je 1 milion nizozemaca  na socijali sto nezaposleno sto  prava socijala  to nije bitno  oni neuništavaju standard   aovi 50 tisuća muslimana da  ... poenta  ljudi su ovce  kojim je lako zamazat  oći  od stvarni problema ....

da se razumijemo ovim nebranim islamizaciju  ili tako što  ćak naprotiv   muslimani u bosni su mi ubili oca  

kinezi su komunjare    bojko     :D
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #124 u: Veljača 21, 2011, 14:37:56 poslijepodne »
religije su samo paravani za igru kontrole koja nije podložna bojama i vjerama...
a da status quo kojem su svi skloni neće još dugo, to je sad već valjda jasno i najzaduženijem pripadniku niže srednje klase, koji jedva krpa kraj s krajem, a ipak samo želi da mu se osigura kakav-takav loš posao s kojim će otplaćivati kredite s ogromnim lihvarskim kamatama dok ne krepa...

ja velim- drž'te gaće kroz par godina/desetljeća... oćemo se kladit? :D :D