Tako je majstore Renta, potpuno podržavam sve što si rekao i samo nadodajem da također trebamo istražiti i sami sebe a ponajviše svoju svijest, mentalne sposobnosti i dr.
Ne moram ni spominjati koliko je malo istražen ljudski mozak a mozak ostalih živih bića još manje, otkrivanjem mogučnosti mozga vjerujem da ćemo moči vršiti samoizliječenja, levitirati, snagom misli premještati predmete, međusobno ali možda i sa životinjama, komunicirati telepatijom...
čitam ovu temu sad od pocetka, citam o prorcanstvima, predviđanjima, istrazivunju svega i svacega, zapitam se kak to da nitko ne spominje mozak i nase mentalne sposobnosti i jedva cekam da dodem do kraja teme da bi pitao sta je sa tim, va posta nize vidim ovaj tvoj post plavi

Ja mislim da je sve u mozgu, sami krojimo svoju sudbinu, nece mi baba vanga rec kad cu jest, kad cu ic u skolu, kad cu pricat sa prijateljima, sta cu postat u zivtu.. To su stvari koji mi kontroliramo, a takve i slicne stvari mogu puno toga promjeniti.. Samo kad bi svi ljudi bili svijesni tog

Ma ljudi sve je u mozgu

poglete ove ljude kaj levitiraju, onda nirvana.. Sve je to u mozgu

edit: krcko me prestigo u sudbini