0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Sljedece okupljanje nadam se u mene u Kaficu ......... pa nece bit nikakvog otpadanja ... strippy dodji ti sve jedno skupit ce se .....
... nemozete vi skupit koliko ja mogu poist!
I nek ovaj put svira neka muzika u pozadini,da ne bude ona glupa tišina na momente....
a plesacice? u bikinijima? Citat:ocemo im stavljat anubiase u gacice misto para?
ocemo im stavljat anubiase u gacice misto para?
Citat: a plesacice? u bikinijima? Citat:ocemo im stavljat anubiase u gacice misto para?
ajde ako ko ima barem malo, jednu dvi biljcice crypte parva, echinodorus tenellus, ili mahovine neka ponese.... Placamo uredno
ajde ne izvlači se...........bilo je EXTRA na okupljanju...najeo se i ugodno zahebavao s pravim ljudima....... Nihorvat srami se
Citat: baco - Prosinac 03, 2010, 21:30:26 poslijepodneajde ako ko ima barem malo, jednu dvi biljcice crypte parva, echinodorus tenellus, ili mahovine neka ponese.... Placamo urednoJa isto donosim vrećicu raznolikog bilja (Ne pitajte me odakle mi ) ..... BTW Baco, na ST okupljanjima se biljke ne plaćaju.
Citat: GROF - Prosinac 04, 2010, 15:27:40 poslijepodneCitat: baco - Prosinac 03, 2010, 21:30:26 poslijepodneajde ako ko ima barem malo, jednu dvi biljcice crypte parva, echinodorus tenellus, ili mahovine neka ponese.... Placamo urednoJa isto donosim vrećicu raznolikog bilja (Ne pitajte me odakle mi ) ..... BTW Baco, na ST okupljanjima se biljke ne plaćaju. primjetia sam thx
BTW ...na okupljanju su nazočili:-Artalov punac-Angelfish1-Artal-Brankanel-Hematoplovac-Goran 676-Smallbutmighty-BareST-SREJA-Baco-Vinie-Hrx-Amici-Glavoč-mega-Antimon-Grof-Grofica-Čiovo-Gđa Čiovo-Nikkka33