slažem se s gore napisanim od kolege.....i kad si ti spomenuo ostale beštije kao usporedbu kako se kolju pa jedu i to uzeo za svoje pravdanje bacanja ribica .....istina bolesnih u wc..... što misliš kad bi ljudi tako ne pazeč na bolesne ili invalidne ljude, samo ih negdje odveli pa bacili????plamenito da, kao i autanazija........ja neču upotrebljavat teške riječi jer tu raspravljamo a ne vrijeđamo se... ako imamo druga razmišljanja nego ti.....
.
znam nije usporedba ljudi i životinje ali ja smatram da ono što voliš nemoš baciti tek tako a pri tome vikat kako je ljepo imat ribice i biti zaljubljenki u njih....
tvoja usporedba sa životinskim vrstama koje služe za prehranu sa ovim koje služe za uzgoj i zabavu kao hobi i ljudi ih drže kao kučne ljubimce ne stoji...umjesto ljudi mogao sam ti staviti bolesnog , psa, mačku, pticu neku ili več što...zamisli kad oboli da je to sve staviti u auto i negdje baciti ....???? nije humano slažeš se....
.
no u svakom slučaju ja te ne sudim tvoja stvar sa svojim ribicama što češ učiniti, kako je gore kolega napisao mi koji ih volimo i držimo iz ljubavi grozimo se bacanja ribica u wc pa i bolesnih, ima razni načina kako to riješiti, pa možda ih i nekom dat i udomiti.......a najbolje je kad se več sama kao takva izborila za život da je pustiš nek bude s ostalim ribicama i gušta na svoj način..
u svakom slučaju sa svojim ribicama učini što želiš al bar takve stavri ne piši tu na forumu jer puno ljudi to nevoli čitat pa bi bilo ok da se bar suszdržiš s takvim stvarima.....
ispričavam se nositelju ovoga posta zbog ovakvih pisanja na njegovim stranicama i ponavljam podržavam te u tvom stavu i uzgoju ribica, samo naprijed i sretno s ribicama.....