Ovako ...prije 5 dana mijenjao sam vodu i isao probat sa bunarskom a susjed mi je reko da probamo a obadvojca smo jos pocetnici i stavio sam oko 25% i od onda su nastali problemi...
Akavrij je 160l 70x45x50
filter atman(unutarnji) 201 500l/h
grijac 250w
rasvijeta 2x18 w t8
a od riba imam svasta ...gupi,skalar neonke,ancistrus,sijamskog, nerita puža...plati,moli, švert udovice,zebrice...i jos toga ugl od kad sam dodao te vode iz bunara razbolila se jedna moli- nateceno oko
ne jede i stalno se zavalaci u travu i ispod panja...pa sam bio u pet shopu di su mi dali fungus cure i stavio sam ga po uputama... i nakon par dana se možda malo popravilo i onda sam odlucio napravit malu kupku za
moli i stavio je u nju di je bila i umrla...ne znam zasto mozda pre jaka koncentracija ljeka...ugl nakon toga prekjucer sam cistio spužvu filtera u vodi iz akavrija..znaci izmiko i oprao pa mi je posivila vodaa a onda sam danas našo jednu gupiicu koja mi je umrla al ta je vec tj dana neke smršavila i slabo jela..mislim da je ta od starosti al ne znam nisam siguran.I danas opet nađem jednu neonku mrtvu ali bez oka i poludio vec.Nakon 15 min skužim da ancistrus visi ispod panja kak on obicno stoji al ne cisti i ima neke sivkaste mrlje koda ima pljesanj il nešt ne znam tocno a bas ga ne mogu slikat al budem i sad ne znam sta se dešava...prekjucer sam stavio tog fungusa po propisu i ne znam sta dalje...evo sad sam mjerio vrijednosti i ovako stoji ph oko 7,2 kh ipod nule a gh oko 20..tem vode je 25 ???
Molim pomoc hvala