0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
akvarij nije šesterani nego je folija bila na manjem akvariju pa je premala a kamenje nije vapnenac i več je tak mjesec dana unutraa za biljku neznam
samo jedan savjet, ona biljka, u centru, na trećoj slici iza, mislim da nije akvarijska, imao sam je i ja al je za mjesec dana strunula, nisam znao i tek mi na forumu rekli da je to terarijska biljka, strašno sam se naživcirao
dragi forumaši ako netko treba fotku ubuduće neka pita jer to nije lijepo uzimati tuđe fotke i klejiti ih makar i na njuškalo jer oprema je skupa za fotkanje i naprosto ti nije profesionalno i fer jer pitati zaista nije teško: http://www.njuskalo.hr/ribice/prodajem-ribice-ciklide-nigrice-archocentrus-nigrofasciatus-oglas-1945038
Citat: mato - Studeni 11, 2010, 10:22:27 prijepodnesamo jedan savjet, ona biljka, u centru, na trećoj slici iza, mislim da nije akvarijska, imao sam je i ja al je za mjesec dana strunula, nisam znao i tek mi na forumu rekli da je to terarijska biljka, strašno sam se naživcirao To je blyxa japonica, i akvarijska je biljka