eto moj savjet a kolko vidim i drugih ljudi na forumu je da napraviš neki kompromis i radiš sa svim staklenim stranama i da zid izravnaš ili nadozidaš da imaš pravilan oblik... i samo ugradiš akvarij nutra, ali pazi, moraš na vrhu imat mjesta da možeš s rukama u akvarij.
a ako baš moraš raditi u takvom zidu, ja bi se odlučio na fiber... samo po obliku zida napraviš kalup, na njega naljepiš staklo i imaš akvarij nepravilnog oblika, ali ne preporučam... fiber kad se osuši nema nikakva kemijska svojstva više i nije štetan za ribe...
a ovakav zahvat ne preporučam ako nisi nikada radio s fiberom i neznaš što i kako s njim... i samo da znaš da ti se s fiberom može javiti efekt osmoze ako slojevi nisu dobro napravljeni, interesiraj se malo o problemima u brodovima od fibera... to je najgora bolest plastičnih brodova i ne sanira se lako...
još jednom, moj savjet je da napraviš kompromis i srušiš još taj dio zida da dobiješ pravilan oblik ili zazidaš da dobiješ pravilan oblik i staviš stakleni akvarij... lijepše će izgledat i jeftinije ce te koštat i jednostavnije je i za izvest i kasnije održavat...
samo pazi da ti doljnja stranica bude što ravnija ako staviš stakleni akvarij unutra, predlažem da cak staviš mramornu klupicu kao što je u prozorima, pa na nju stiropor pa tek onda staklo...