a istina slazem se s tobom puno truda ulozeno i vremena i muke al gle koliko su ih prodali pa bi malo mogli spustit cijene ipak je recesija a sigurno su si vec otplatili svoje troskove, sorry ak je koga uvrijedilo moje misljenje
prije sam reko in and out, al kad me citiraš..
ti ljudi koji imaju te ribe doma, koji se bave sa akvaristikom kao hobijom, koji su ganjali te ribe okolo na okolo, koji toliko vremena provode uz njih i sa njima, koji znaju svaki mig ribe, ne vjerujem da će spustit il da će ikada spuštat cijenu..nije tu stvar nekog biznisa (to je ne moguće kod nas općenito, jer vidiš da niti ne stavljaju toliko riba u oglas), niti ne znam čeg drugog..nego rekao bih, držanje do sebe kao iskusnog akvariste i držanje do načina držanja i do samih riba..tu je fora, nigdje drugdje..
mislim da je ovaj post otisao krivim smjerom .... 
ajmo radije pomoc covjeku da dodje do vrsta koje ga interesiraju a kaj se cjene tice svak zna svoje pa nek on sam odluci oce il nece ......
zašto u krivom smjeru..barem se otvoreno priča i nitko nikog ne napada niti vrijeđa..
..pisalo je prije, ako želi prosječnu ribu platit će manje i bit će ziher da nije neki hibrid iz shopa, a ako želi nešto što nema svatko, potegnut će u novčanik dublje..