0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ta cijev se mora maknuti zbog toga da ti čim više co2 stane u bocu , ako je ne makneš neče smetati jedino šta će ti stati manje co2 i prije ćeš morati nositi je na punjenje
Zar nije bilo negdje riječi da se usponska cijev mora vaditi jer dolazi do smrzavanja ventila na boci? Ako se dobro sjećam, kad se ne izvadi cijev zamrzava ventil i nema konstantan protok CO2. Jaisto kao da sam negdje procitao...ali sad ne znam u glavnom nisam vadio usponsku jer ju je lik vec napunio..u glavnom sto se tice manometra neko je prepravljao mufu, na manometru pa nije mi pasala na vatrogasnu bocu..sto su ljudi u Messeru odradili za Deset min...znaci svaki manometar odgovara u koliko ima Standard EN ISO 2503 i EN 562 broj na brojcanicima. Obavezno ofarbati bocu u sivu boju radi policije u koliko vas zateknu u vozilu sa Vatrogasnom traze porjeklo i papire od iste...eto znaci sve sam odradio ostaje jos iglicasti ventil...
Obavezno ofarbati bocu u sivu boju radi policije u koliko vas zateknu u vozilu sa Vatrogasnom traze porjeklo i papire od iste...
Citat: moke - Studeni 09, 2010, 12:28:47 poslijepodneObavezno ofarbati bocu u sivu boju radi policije u koliko vas zateknu u vozilu sa Vatrogasnom traze porjeklo i papire od iste... pa nisu te valjda malo je falilo sreca pa je bio navrnut manometar, inace bi bilo ...te ljevo desno rekoh ovo je od aparata za varenje kakvi Vatrogasci ..pustise me