Ne znam kog vraga se ljutiš? Dozvoli da ne znaš sve, kao što ni ja ne znam sve. Nemoj tvrdoglavo tvrditi jedno kad ti ljudi govore drugo.
Ne ljutim se uopce!Izvini ako si tako shvatio.
Naravno da neznam sve,ni ne tvrdim to niti sam nesto previse iskusan u ovome hobiju ali namjeravam naucit!Za razliku od nekih.
Drugo,procitaj iz pocetka temu pa ces vidjet da je to nekima Cuba nekima nije.....tako da nisam jedini koji to tvrdi.
Trece,kupljeno je ovdje na forumu kao Cuba od clana koji ima respekt i sumnjam da bi prodavao macka u vreci.
I zadnje,postavio sam upit na par stranih foruma i nema dileme kao ovdje o kojoj se biljci radi,najveca dilema je kako mi C.pande ne pocupaju Cubu?
A to samo one znaju jer ako izvadim Cubu i slikam korjenje vidjet ces kako je sitno.....ja mislim da je to zbog podloge koja je jako jako sitna,akvarij se nalazi na ormaricu u kojem je vanjski filter i od njegovih vibracija se podloga sa vremenom jos vise sabije/stisne.To se lijepo vidi koliko je sad sve ravno.Simple!
Sta da ti jos kazem,da otvorim novu temu u vezi zelene Limnophila aromatica-e i dobijem odgovore da to nije ona jer nije crvena!
Ako je kod tebe ili nekog drugog Cuba takva kakva je,ne mora znacit da i kod mene mora biti ista.....
Da,bas sam tvrdoglav