0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
imao sam isti problem al i to nije loše jer ih tako bar sačuvaš dok su sitne da ih neko ne papa a iz filtera ih je lako izvuč i budu več odrasliji....provao sam stavljat čarapu ali s eonda na nju brže skupe prljavštine akvarija pa s emora često skidat da ne opterečuje punpu u filteru....
kad čistim filtar onda se prikelje na filtru ne vidim ih. Crna mi je kanta pa obavezno par kom nestane i cijeli stan zaserem dok sve sredim.dosta je čiščenje složenije sa njima čak i usisavanje je složenije cijev ih usisa.
Citat: hematoplovac - Studeni 04, 2010, 14:15:23 poslijepodneimao sam isti problem al i to nije loše jer ih tako bar sačuvaš dok su sitne da ih neko ne papa a iz filtera ih je lako izvuč i budu več odrasliji....provao sam stavljat čarapu ali s eonda na nju brže skupe prljavštine akvarija pa s emora često skidat da ne opterečuje punpu u filteru....Slažem se...u filteru uvijek imaš backup populaciju...
pomagajte kozice u filtru. kad čistim filtar masu pronađem kozice u njoj. Već sam ih par usmrtio.