Srpanj 18, 2025, 19:55:19 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Prostorija terarlih otrovnih zmija  (Posjeta: 17024 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Parisopolis

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Prostorija terarlih otrovnih zmija
« Odgovori #50 u: Studeni 05, 2010, 18:26:33 poslijepodne »
ma ne vanja..krivo me shvaćaš..kad se vratiš na onu temu, onda čovjeku bude glupo kaj je nasjeo na takve laži i osjećaš se ko idiot..barem bi se ja tako osjećao, kad te netko laže, a pogotovo ovdje kad i sam znaš da od laži nemaš apsolutno ništa.. :down:
[/quote]

Ma neee!
Nisam krivo shvatio znam da je zeka tj tako si se izrazio, nego kad to pročita neko sa strane osim što će reč da smo ludi kaj držimo takve živine još će reč i da smo vesla sisali jer nam svako može prodat kaj oće.
Kažeš i da sam glavni čangrizavac postao  :D Ma zapravo me uhvatilo neko sprdanje u zadnje vrijeme pa to možda izgleda kao da ssam čangrizav, al definitivno nije tako.
I iskreno se nadam da nisam nikog povrijedio sa strane osim dotičnih  ;)

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #51 u: Studeni 05, 2010, 18:28:40 poslijepodne »
sad mi i pp-ove prenosiš javno :D čangrizavac :D
zakaj bi vi bili luđi od nekog ko doma drži hektolitre vode na parketu? ne kužim, sve je to hobi, neko ima cucke, neko papige, neko ribe, neko žene, sve je to hobi :D

Offline LucasC.

• Novi član
  • *
« Odgovori #52 u: Studeni 05, 2010, 18:42:28 poslijepodne »
Hi,

Yes. I know whom this room is too. It's not mine, it's someone nearby Paris. I'll get a look if he know's that his pictures are used.

Thanks for him.

Cheers
Lucasc.

Offline BULL77

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #53 u: Studeni 05, 2010, 19:11:32 poslijepodne »
Eno ga na jednom srpskom forumu, prodaje istu pricu. Neki ljudi stvarno nemaju zivot.

Offline El Djapo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Beogradski pašaluk
« Odgovori #54 u: Studeni 05, 2010, 19:18:15 poslijepodne »

To Lucas...

I think it is wrong to delete this topic, like you asked me in PM,
because you also put a couple of quality photos here, and this
topic could serve as an example and a warning that the stealing
on the Internet is not worth it...

Eno ga na jednom srpskom forumu, prodaje istu pricu. Neki ljudi stvarno nemaju zivot.

Nema ga od juče ni tamo, na ovom govornom području je završio "karijeru", tako da će morati
da je nastavi na Madagaskaru  :D...

Offline El Djapo

• Punopravni član
« Odgovori #55 u: Studeni 05, 2010, 20:07:13 poslijepodne »

I mislim da je Luzeradim klasičan prevarant, jer mi ništa drugo ne pada napamet zbog čega bi neko
plasirao onakvu spiku... Pojavio se sa pričom kako ima 195 zmija, od kojih su polovina manje više
retke i vrste na ceni, i kako on to tobože čuva samo iz ljubavi i kako mladunce više poklanja nego
što ih prodaje...

Priča po meni ide ovako: On se "predstavi u fulu" i izazove oduševljenje i ovacije prisutnih, kao što se
desilo na svim forumima na kojima je bio dok nije naleteo na nagazne, tu upozna ljude koji i sami imaju
više zmija koje razmnožavaju, a koji puše njegovu priču i onda oni sa njim naprave "kombinaciju" tako
što se "menjaju" i daju mu svoje bebe, u nadi da će i on ispuniti "obećanje" i njima isto pokloniti svoje
"retke i skupe vrste" kada ih bude razmnožio, jer ih gle čuda trenutno nema na stanju, i tako onda frajer
dolazi do besplatnih zmija koje onda verovatno valja dalje, pošto je očigledno da ima neku vezu sa teraristikom,
i da nije budala samo tako, već je težak namazanko...

Samo to mi izgleda kao logično objašnjenje zašto bi neko uložio toliko truda u nešto manje više beznačajno,
ili ako nije to, onda neka se javi neki psiholog ako ga ima ovde na forumu, pa da postavi dijagnozu....

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #56 u: Studeni 05, 2010, 20:16:16 poslijepodne »

Samo to mi izgleda kao logično objašnjenje zašto bi neko uložio toliko truda u nešto manje više beznačajno,
ili ako nije to, onda neka se javi neki psiholog ako ga ima ovde na forumu, pa da postavi dijagnozu....
ono prije kak si složio priču, ok, može držat vodu, al dal bi ti to popušil i upustil se u mijenjanje "rijetkih" svojih zmija sa "rijetkim" njegovim?
mislim da ne..
a dijagnoza je očigledna i bez pshijatra, tip je patološki lažac i uvjetni virtualni prevarant :D
ima jedna dobra izreka, get a fuckin' life ashole  :D

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #57 u: Studeni 05, 2010, 20:25:49 poslijepodne »
jednostavno ne mogu vjerovati...odnosno...i mogu ali, necu nikada shvatiti...koliko mi ljudi mozemo biti zlocesti i pokvareni...ja to ne mogu shvatiti...volio bi biti 2 minute u glavi tog
Luzeradim da shvatim na koji nacin razmislja i sto ga tjera da radi takve gadosti...jer, ni ja ne mogui naci ni jedno drugo objasnjenje od ovog kojeg je Djapo dao...fuck! mi smo ljudi stvarno sami sebi totalna tragedija....fuck! :dead:
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline Frida

• Punopravni član
  • Dob: 47
« Odgovori #58 u: Studeni 05, 2010, 21:03:20 poslijepodne »
To LucasC:  :respekt-ss:   and   wellcome to akvarij.net   :zagrljaj:

...hm...Luzera neću ni komentirati,al nije ni prvi ni zadnji...

Offline vrba73

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #59 u: Studeni 05, 2010, 22:38:33 poslijepodne »
Lik je definitvno mislio da je naletio na neko mjesto gdje moze prodavat price jel konta "ma sta ovi balkanci znaju" i vjerojanto je mislio nesto nekako "uzicarit" jel inace ne vidim koja bi druga bolesna kombinacija mogla biti, tj zasto bi si neko dao toliko truda i vremena za tako nesto?!  Bas kao sto sam s Pedjom (El Djapo) neki dan telefonski razgovaro mene je najvise povukla ova prica oko pustanja zmija na Madagaskaru https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=51273.0
Cak sam si i ja dao vremena i razgovarao s curama u Ministarstvu (CITES), koje su sticajem okolnosti moje frendice, i pitao za to i naravno da se moja sumlja potvrdila i da je prica BULLSHIT!!!  Jel tko god pusta CITES I zivotinje u prirodu, vjerujete da se to zna!
Ovo nije prvi puta da sam nesto poput ovoga dozivio u ovom svijeti hobija (pri tom ne mislim na Akvarij net).  Tako da ljudi moraju biti svjesno da na Internetu ima puno dobrih i pametnih i prica i informacija ali i puno PUNO sranja, lazi i totalne BULLSHITA!!
Predsjednik Udruge Ljubitelja Egzotičnih Životinja

Offline vrba73

• Punopravni član
« Odgovori #60 u: Studeni 05, 2010, 22:42:20 poslijepodne »
BTW, pokazalo se da je ovaj AkvarijNET tj mi ko mafija!  Drzimo se zajedno kad treba!  :-))) nece nas niko da JE........!!!!! :-) :-) provalili smo lika bolje nego CSI Miami, NY i Las Vegas zajedno!!! :-)))  E sad to govori dvije stvari: a) ili da smo pametni, slozni i odlicni ili B) da fakat nemamo kaj pametnije za radit i vremena na pretek! :-)))))

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #61 u: Studeni 05, 2010, 22:51:08 poslijepodne »
dobro si reko vrba...a mislim da je i a i b točno :D
jer da niste složni, a opet da nemate vremena, tip bi i dalje prodaval maglu, nama manje upućenima ;)  :up:

Offline El Djapo

• Punopravni član
« Odgovori #62 u: Studeni 05, 2010, 22:53:05 poslijepodne »
ono prije kak si složio priču, ok, može držat vodu, al dal bi ti to popušil i upustil se u mijenjanje "rijetkih" svojih zmija sa "rijetkim" njegovim?
mislim da ne..

Vidi, hteli mi to sada da priznamo ili ne, on je već sa prvim postom zasrao i doneo neku negativnu energiju na forum, ali
je većina, pa i ja sam i pored toga i dalje pušila njegovu priču sve dok posle 4 dana nije nagazio na Vrbu sa pričom o
Madagaskaru i postavio tudje fotografije sa kojima ga je onda primio do kraja... Znači samo da nije napravio te dve ključne
greške, i sad bi mu se ovde mnogi divili, a o kakvom se teškom manipulatoru ovde radi vidi se i u tome što su pojedini i
pored tako uverljivih dokaza i dalje mlislili kako je to neka greška, i kao što tonček reče, da je ipak sigurnije da je Švajcarac
pokrao Srbina, nego obrnuto :D :D :D...

Ne mogu da pričam za druge, ali konkretno što se otrovnica tiče nemam mnogo ljudi u svome životu sa kojima mogu da
pričam na tu temu, ustvari imam samo Vrbu koji mi je zahvaljujući njima postao baš dobar Prijatelj, i kada sam naleteo
na ovog tipa baš sam se ono iskreno obradovao, i to ne zbog toga što su mi u glavi odmah bile neke kombinacije, u opšte
nisam ni razmišljao u tom pravcu jer tip u tih "195 zmija" i nema ono što mene interesuje, nego čisto ono što sam našao
još nekog ko takodje deli istu pasiju kao i ja i sa kime mogu o tome pričati na maternjem jeziku... E sad, meni kad je neko
Prijatelj, ja bih mu sve dao, tako da bi i ovom tipu sigurno poklonio neke zmije čak i neočekujući ništa zauzvrat, što bi njemu
završilo posao, a ne smem ni da pomislim kako bi tek Matija prošao koji je odmah zabalavio na njegove spilote, boelenije
i ostale morelie  :D :D :D...

« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2010, 08:29:24 prijepodne od El Djapo »

Offline Ingwar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #63 u: Studeni 05, 2010, 22:54:00 poslijepodne »
citam i nevjerujem, al sam se i nasmijo

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #64 u: Studeni 05, 2010, 22:56:27 poslijepodne »
el djapo, pa ja sam ti prijatelj :D daj zmiju :D :D
šalim se..eto, zato ja ne funkcioniram baš ok u ovom virtualnom svijetu..više mi je ono, daj mi broj moba, čujemo se, popričamo, nađemo kod mene il tebe na kavici, upoznamo i onda dalje ide ko po loju, a ne da tu neš kenjamo po forumu, tipa moj tata je jači od tvog..

Offline Igor Velevski

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #65 u: Studeni 06, 2010, 00:26:34 prijepodne »
Ovu temu mislim da ne bi trebali moderatori da diraju, jer je ipak zabavna! Iskreno malo mi je bilo cudno za njegovo putovanje u Madagaskar i ono "sledece" putovanje kako bi pustao svoje CB zmije, kao i recenica o hibernaciji njegovih pitona, ostalo je OK, ako se ne uzme u obzir ono sto Vanja rece da su stilovi uredjenja sobe sa arborealnih ter. i ovu drugu sobu totalno razlicni. Djapo OPASAN si, alal ti vera, bez ikakvih prepucavanja stavio si ga cosak i od tad "junaka iz Pariza" nema nigde. Ja sam iskremo poverovao, covek slao slike, nije analfabeta, razliciti stilovi terarijuma, ajde i to moze da se proguta, putovanje u Madagaskar - mozda covek preuvelicava stvari, pa da doda jos veci znacaj sebi malo i slaze...ajde i to, ali kad sam video slike ovog svajcarca....stamota  :D!
Djapo stavio si tacku, ovo je tvoj trofej cestitam, pa da nam se mnoze hahahaha, inace mozda bi mogao jos malo da ga pustis, cisto da bi se videlo dokle bi isao, poceli su da mu traze slike zmije, terarijume i td. Cisto da bi videli dokle je on gledao "plafon " svoje lazi!  :D

Offline El Djapo

• Punopravni član
« Odgovori #66 u: Studeni 06, 2010, 01:27:26 prijepodne »
Terao bi on to još dugo, na drugim forumima je i postavljao neke slike otrovnica, a i u objašnjenju
oko ove prostorije je već unapred napomenuo kako sredjuje podrum od 160 kvadrata, zato što je video
ove slike Lucasovog podruma na jednom drugom forumu, pa bi nam onda kasnije i njih postavio da
se malo pohvali kako napreduju radovi...

Ja razumem da je neki klinac pa da laže, ali brate da spucaš 40 godina u guzicu i da onako kenjaš,
to ne mogu da shvatim... Sumnjivo mi je bilo i to, avioni - kamioni, Madagaskar, citesi, ludilo, a stavio
avatar na kome je dok ga nisu obrisali pisalo "STOP NE KENjAJ", mislim stvarno, totalno neozbiljno
za nekog ko je u tako "ozbiljnoj" priči, ili mu je možda taj avatar služio kao neka vrsta kočnice, da ga
obuzda kad se zanese u priču...

I nisam ga samo ja provalio, pošto ga je Vrba sredio intelektualno, a ja fizički, "trofej" tako pripada celoj
"antidiverzantskoj ekipi masovnih ubica glodara", pa čak i Kisi koja je malo bila zakasnila, pa izazvala
"frendly fire" pucajući po gassneru koji je bio naš, ali bila je gladna pa joj se prašta :D :D :D...
« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2010, 08:34:57 prijepodne od El Djapo »

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #67 u: Studeni 06, 2010, 09:55:35 prijepodne »
prvoklasna sapunica! još je samo falila mlada djevica koju je nešto od ove žgadije ujelo  :D :D :D

E sad, meni kad je neko
Prijatelj, ja bih mu sve dao, tako da bi i ovom tipu sigurno poklonio neke zmije čak i neočekujući ništa zauzvrat, što bi njemu
završilo posao, a ne smem ni da pomislim kako bi tek Matija prošao koji je odmah zabalavio na njegove spilote, boelenije
i ostale morelie  :D :D :D...

pajdo..ja sam svoja vesla posisao odavno.. ma.. posisao sam jedno i nedavno...i to me još boli... :-X  :D :D :D

srećom...sad je ostala samo jedna želja... a to ni ovakvi bečari nemaju doma...  tako se za sebe ne bojim  :D ..al da je imao priču..imao je...

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #68 u: Studeni 06, 2010, 14:06:25 poslijepodne »
I nisam ga samo ja provalio, pošto ga je Vrba sredio intelektualno, a ja fizički, "trofej" tako pripada celoj
"antidiverzantskoj ekipi masovnih ubica glodara", pa čak i Kisi koja je malo bila zakasnila, pa izazvala
"frendly fire" pucajući po gassneru koji je bio naš, ali bila je gladna pa joj se prašta :D :D :D...

kisa se ispričala, riješeno pm-om :D

a štaš, ostala na poslu duže, gladnai umorna a ovaj moj doma mlati Leach kinga u raidu umjesto da mi skuha nešto  :D
doslovce sam pričitala uvodni post da vidim o čemu je tema i okrenula na zadnji.

pa udri po prvome koga nađeš  :D

Offline njub

• Punopravni član
« Odgovori #69 u: Studeni 07, 2010, 05:38:36 prijepodne »

srećom...sad je ostala samo jedna želja... a to ni ovakvi bečari nemaju doma...  tako se za sebe ne bojim  :D ..al da je imao priču..imao je...

ma ja ni tebi vise ne vjerujem dok sliku tog mcdowellija ne vidim :D

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #70 u: Studeni 07, 2010, 08:12:32 prijepodne »
 :D :D :D

danas..pa kud puklo!

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #71 u: Studeni 07, 2010, 11:46:22 prijepodne »
Hehehe ludnica :D 

nego ovaj Lusadim je postavio i slike arborealnih otrovnica...  :D čije su to slike :D

https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=51274.0

Offline njub

• Punopravni član
« Odgovori #72 u: Studeni 07, 2010, 12:33:25 poslijepodne »
:D :D :D

danas..pa kud puklo!

ako nemas vremena moze i slika nekog boelenija privremeno =) jer ko zna danas sta je cisti mcdowelli...osim mozda lusadima...

ne ozbiljno, nemoj se opterecivat s tim, kad stignes...

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #73 u: Studeni 07, 2010, 14:05:18 poslijepodne »
Strašno! :D Evo čitam po strani i ne vjerujem.. pratim njegove teme od dolaska na forum jer je fakat tip imao priču, napravio mali dar mar na terra djelu, reko nešto novo, znalac, bit će dobrih tema.. :D a kad ono tema za izbor teme godine. :D :dead: :D Super ste ga otkrili, milina je bila čitati iz posta u post. :)

A za psihića mislim da bi Plavi985 imao što za reći..vraćajte mu stari avatar! :D :D

Offline vrba73

• Punopravni član
« Odgovori #74 u: Studeni 08, 2010, 14:18:14 poslijepodne »
Jocer slucajno nakon sto godina odem pogledati Teraristiku.org i kada tamo majstor opet sera ga sera.... maze ljudima oci ljepih fotkama i teraijima (ne njegovim) i laze ga laze... i pazi sad ovo - lika napise da ceka vec godinama bebe od Sanzinia madagascariensis (kojih btw ima za kupit ko dreka, ali nema veze, nije to vrhunac bullshita) i napise da su frendu propala JAJA pa da nije dobio bebe!!!! A Sanzinia madagascariensis kao i sve druge boa radaju ZIVE mlade!!! Kakav lik!!!!