ono prije kak si složio priču, ok, može držat vodu, al dal bi ti to popušil i upustil se u mijenjanje "rijetkih" svojih zmija sa "rijetkim" njegovim?
mislim da ne..
Vidi, hteli mi to sada da priznamo ili ne, on je već sa prvim postom zasrao i doneo neku negativnu energiju na forum, ali
je većina, pa i ja sam i pored toga i dalje pušila njegovu priču sve dok posle 4 dana nije nagazio na Vrbu sa pričom o
Madagaskaru i postavio tudje fotografije sa kojima ga je onda primio do kraja... Znači samo da nije napravio te dve ključne
greške, i sad bi mu se ovde mnogi divili, a o kakvom se teškom manipulatoru ovde radi vidi se i u tome što su pojedini i
pored tako uverljivih dokaza i dalje mlislili kako je to neka greška, i kao što tonček reče, da je ipak sigurnije da je Švajcarac
pokrao Srbina, nego obrnuto

...
Ne mogu da pričam za druge, ali konkretno što se otrovnica tiče nemam mnogo ljudi u svome životu sa kojima mogu da
pričam na tu temu, ustvari imam samo Vrbu koji mi je zahvaljujući njima postao baš dobar Prijatelj, i kada sam naleteo
na ovog tipa baš sam se ono iskreno obradovao, i to ne zbog toga što su mi u glavi odmah bile neke kombinacije, u opšte
nisam ni razmišljao u tom pravcu jer tip u tih "195 zmija" i nema ono što mene interesuje, nego čisto ono što sam našao
još nekog ko takodje deli istu pasiju kao i ja i sa kime mogu o tome pričati na maternjem jeziku... E sad, meni kad je neko
Prijatelj, ja bih mu sve dao, tako da bi i ovom tipu sigurno poklonio neke zmije čak i neočekujući ništa zauzvrat, što bi njemu
završilo posao, a ne smem ni da pomislim kako bi tek Matija prošao koji je odmah zabalavio na njegove spilote, boelenije
i ostale morelie

...