Cestitam na akvariju 
Kakav je filter? Pazi da ne baca vodu prejako da bettan nebude mogao plivati... to se moze srediti sa spuzvicom na izlazu filtera (ako je protocni) da rasprsuje mlaz.
Za kvalitetu vode moras filter prvo ciklirati (mora raditi 3-4 tjedna da bi se nastanile bakterije), voda mora biti odstajala bez klora i topla. To je vise manje to
Ne trebaju ti PH Indikatori niti nista, PH ces rijetko mjenjati i to ti ne treba, dobro bi ti dosao test na amonijak i nitrite.
Ima neutralizatora klora, jedan od najboljih je FFM koji cini mnogo toga osim sto neutralizira klor, nadalje su ti Sera Aquatan, Aquasafe, mislim od tetre.... itd.
Kako je frajer sada? Ima jos neke simptome?
UH...

kako cu cekati tako dugo da se u filterun nastane bakterije

ma ja cu ga natopiti sa ovom vodom u kojoj je bettić

pa kud puklo

previse sam uzbuđena hehehe. filter je od ferplasta blucompact i mislim da "baca vodu" (nisam mogla birati jel je dosao u pakiranju sa akvarijem, a financijski mi je odgovaralo), Akvarij je Caymanov.
staviti cu krupnog sljunkana dno, umjetni kamen i bilje (sve sam gledala da bude "mekano"da nigdje ne moze ostetiti perajice, jel mu je repna bila rascjepkana i stvarno se brzo regenerira

) ALI naravno necu prenapuciti prostor.
opet pitanja

(morat cu te pocet palcati

jel to dobra marka akvarija i filter (ima ti plavu spuzvicu, nema ugljena)!!!
mogu li filter i grijac staviti na istu stranu akvarija
frajer je super!! kazem, perajica (koju je ostetio u akvariju koji imam sa hladnovodnim ribama) je jos malo pa kao nova ! bljedilo ispod škrgi je prošlo i nema ga!! jedino sto sam zamijetila i ostala u ŠOKU je to da je par puta onako dosao do filtera i poceo se šepuriti važno i onda je iz škrgi izbacio tu "plahticu" (prema anatomskoj građi koju sam tu pronasla u vodicu -to je pokrivalo za škrge, boje poput njegova tijela sa crvenom prugicom po sredini horizontalnom) i onda je to uvukao kao se prestao praviti važan. sta je to bilo POJMA NEMAM

ALI necu nista negativno gledati

budem uslikala pa cu staviti sutra na cd i ovdje staviti sliku pa ces tocno vidjeti o cemu se radi tj o kakvom akvariju. danas ne znam hocu li ga "prebaciti" u novo staniste.
rekla mi je ženica da mu nakon nekog vremena uzmem par zenkica. citala sam da je omjer 1:4 ako se dobro sjecam. što mislis o tome?

ALI ne bi htjela da se mrijeste

za to nisam spremna haha

daj br ziroracuna da ti uplatim za savjete