1. - Svako moje pitanje, svaki moj komentar, svaki moj odgovor je provokacija.
2. - Recicu ti u vezi tvojih cancara i tvog "uzgajivaca". Od tvog uzgajivaca neces
dobiti nikakvu potvrdu koja ima bilo kakvu vrijednost, jer nema legalan (citaj = prijavljen) uzgoj cancara.
Nemam pojma ko je taj ko ti je dao cancare ali sigurno je jedno da nema prijavljen uzgoj tih istih.
Po mom znanju u citavoj Hrvatskoj postoje samo dvojica koji to imaju. Jedan od njih je Marijan Kanizaj.
Za drugog neznam kako se zove. E oni ti mogu dati potvrdu i cudilo bi me da je nisi dobio.
Sve ostalo je "divlje" i "na crno", I smeta mi kada se takvi ljudi nazivaju "uzgajivacima" jer nisu i kvare
ugled ozbiljnim uzgajivacima koji su uzeli na sebe brdo papirologije da legaliziraju razmnozavanje cancara.
Kako ti mislis svoje legalizirati ako vec nisu legalizirane ? Pet Centar, koliko ja znam, uzima od ovog jednog
legalnog uzgajivaca i stime su njihove cancare automatski "legalne".
Nezelim da me se sjhvati pogresno. Kad naprimjer kod obicnih mjestana dalmacije, istre i ostalih djelova primorja,
u cije dvoriste zaluta kornjaca, pa se izlegne, pa se "drze" u tom dvoristu (na mjestu u kojem su u biti i prirodno nastambene,
onda je to ... kako da kazem ... "normalno". Ali kad netko prikupi kornjace, razmnozava ih, i onda ih prodaje dalje, onda mi to smeta.
I smeta mi kada se tako netko naziva uzgajivacem.
I onda nema od mene tapsanja po ramenu i pohvala i sta ja znam cega jos.
Slobodno procitaj jos jednom sto sam napisao u prvoj recenici.