Srpanj 28, 2025, 17:43:47 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Najizdrzljivije ribice...  (Posjeta: 6284 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 985plavi

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
    • Facebook profil
Odg: Najizdrzljivije ribice...
« Odgovori #25 u: Prosinac 02, 2010, 10:01:26 prijepodne »
Ne ubio ga je ja sam ga stavila u akv. sa borcem i videla sam kad je ovaj poceo da se zalice i da ga ujeda  kad sam borca prebacila u teglu on je odmah uginuo jer nije uopste imao peraja..... :'(

Vidjet ćeš da u ribljem svijetu vlada vrlo surova realnost koja se očituje na slijedeći način. Kada u akvariju ribice osjete da je neka druga ribica bolesna i pred umorom (pred smrti) tada ovu umiruču ribicu počinju napadati i jesti joj prvo peraje, pa oči a na kraju je pojedu cijelu i ostanu samo kosti. Ne znam kako ribe mogu osjetiti da je neka druga riba pred umorom ali zaista mogu.

Vjerojatno si i primjetila da kada je neka riba bolesna odmah pobjegne i sakrije se na najskrovitije mjesto i tamo miruje upravo da ju ne bi napale druge ribe i pojele ju dok je ova bez snage...

Offline babylon

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 28
  • LUKI ! ! !
« Odgovori #26 u: Prosinac 03, 2010, 14:49:37 poslijepodne »
Meni nijedna ribica nikada nije crkla od neke bolesti i da je bolesna uvek uspem da je izlecim borac je jedini crko a ,kad sam bila pocetnik imala sam 10 godina nabacala sam u 10l milion razlicitih ribica e tad su crkavale....a sad akv se jos ciklira pa kad stavim neonke i zebrice videcemo kako ce da napreduju valjda ce da im bude ok.... :)
:021::a05r0::hul:

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
    • Facebook profil
« Odgovori #27 u: Prosinac 03, 2010, 14:51:39 poslijepodne »
Svaki puta se zadivim koliko si napredna djevojka, koliko puno učiš i imaš želje za učenjem još više... Svaka čast i samo tako nastavi, sretno.

Offline babylon

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 28
  • LUKI ! ! !
« Odgovori #28 u: Prosinac 04, 2010, 19:35:51 poslijepodne »
Hvala. :)
:021::a05r0::hul: