Moj savijet je dosta 50 širine jedino ako ide dekoracija odozada onda proširiti za širinu dekoracije (cirka? ) jer nitko nemože dobaviti ni s vrhom prstiju zadnji donji ugao ( kako to uređivat čistiti) tako visina ok 60+ širina ? (što se nisi javila ako sam ja imao tremu to nije razlog da se upoznamo? )

Ja nisam imala tremu jer sam na sajmu bila po cijele dane ali si ti bio okupiran pa nisam htjela smetati. Mislila sam da će biti vremena kasnije, međutim brzo ste otišli. Tko je bio s tobom, isto netko iz Osijeka sa foruma?
U svakom slučaju pomno sam pratila predavanje u prvom redu i zaista se mislila javiti kad se ostali ispucaju sa raznoraznim pitanjima. Osobno nisam postavljala pitanja jer nemam nikakvih problema sa diskusima, jedino bih pitala da li mogu malci sa velikima u isti akvarij, a to je netko drugi postavio.

U svakom slučaju nisam za dekoracije u akvariju baš zbog oduzimanja volumena vode, a volim zelenilo pa su biljke uvijek moj prvi izbor, a i pomažu čišćenju vode. Financije mi ionako neće dopustiti ništa više od 50 u visinu, tako da će to biti to. Ja znam da će to meni biti vrhunac u boravku, a mojim ribama raj.

Ako ikada prodam kuću onda će u druboj biti već sve isplanirano za pravu grdosiju.