Ma dosta sam cesljo po forumu tak da sam ajmo rec neke osnovne stvari pohvato sto se tice pojmova ali ima jos jako puno stvari koje mi nisu bas legle..
Ova ideja za KAVU jako mi se svida ,al trebo bi mi neko sa dobrim zivcima i ko bi mi to sa veseljem ispričo... Ako je neko voljan utrosit vrijeme samnom razveselio bi me!!
Česljat po moru sam poceo prvenstveno zato sta mi je cura zagrizla za Nemače i ona oce nemače i tu vise nema price... Tako da počnimo od njih..
1. Kažu riba je za pocetnike, nadam se da je uistinu tako??
2. Koliko ih je tesko nabaviti i kolka im je okvirna cijena?
3. Koliko ih moze unutra?
Akvarij i eventualno sump bi mi ljepio prijatelj koji ima iskustva sa time... E sad glupo mi je bilo sto pocinjat bez da se raspitam sto i kako... gdje busiti rupe kako to najbolje izvest...
1. Raditi sump ili ne? mjesta za njega imam
2. Koliko lampi i kakve lampe sa obzirom da ce akvarij bit u ormaricu? Citao sam da puno ljudi ima problema sa kontroliranjem temperatura po ljeti..
3. Koji skimer kupiti.. Jedni meni vazan uvjet je da je tih..
Volio bih ovaj akvarij od pocetka napraviti kako treba i izbjec sto vise ovih tehnickih pogresaka.. Sve sto bih mogao sam napraviti rade cu napravit sam nego kupiti...
Zivo kamenje vidio sam ima za kupiti u Viliju ali isto navodno da ima loseg i dobrog kamena, ja to nemam pojima prepoznat pa ako mi enko moze objasniti!

Sad o ovim koraljima imam pitanja milion, glupo bi bilo da sve to tu postavljam, no za to kad dode vrijeme...
Volio bih jako puno informacija pokupit prije nego sto bilo kaj krenem da se ne usosim.. Nikuda mi se ne zuri i rado cu ja to sve onako fino skolski i polako...
Zivim u Zagrebu, tako da, ako ima ko za morsku kavu zna di sam..
Lijepi pozdrav i Fala ekipa