U Becu je ovaj vikend bio sajam kucnih ljubimaca, kako su ga nagovjestavali - najveci u EU. Jedna cetvrtina sajma je bila posvecena akvaristici, jedna teraristici a ostale dvije psima i mackama (iako bih rekla da je 2/3 bilo pasa, a ostalo se stinuslo u ovu jednu trecinu).
Dosli smo puni entuzijazma (i bolova od sjedenja u autu...), krenuli veselo prema djelu gdje je bila akvaristika... nasli ju... gledali, trazili, cekali, obilazili... i na kraju shvatili da je... to to. Malo skalara, poneki diskus, mnogo neonki i poneka druga tetrica te nesto ciklida u nevidjenim mixevima. Od shoka smo zaboravili na glad, a ja da imam fotoaparat.
Od ponude riba nije bilo nicega, osim gore spomenutih skalara, neonki i ostalih tetri, nesto zivorotki i koi-a. Najvise je bilo puzeva svih oblika, rakova i shrimpova. Oni koji su ih htjeli kupiti su iako je ponude bilo otisli praznih ruku jer su bili ne previse - nego PREvise skupi.
Btw. nije bilo niti jedne bette

Niti neke ocerupane... a ja mislila naci... sto ono? Divlje cak? Hahaha... ha... mda...
Onda smo otisli vec u 1 (a imali smo namjeru biti cijeli dan), htjeli smo popraviti dojam na Vogelfarmu... ali nismo, i on prazan. Uslikala par slika dok mi nisu ukazali na natpis gdje je prekrizen fotic a ja se opravdavala da neznam o cemu prica "Ingliš pliz?"... i tak smo otisli doma... onak, vrlo... vrlo razocarani. Ok, mozda smo prije toga ubijali tugu u cajevima i gledajuci cipele i fotoaparate u Shopping centru... ali u sustini, ostali smo praznih ruku.
Uslikala sam gotovo sve akvarije, a slike ce sljediti sljedecih dana kako mi se bude dalo obradjivati. Za pocetak par makroa koliko je moglo ispasti sa kompaktom.