HMM, meni se dogodila ista stvar sa 200 litarskim juwelom, naime, "klupa" gdje sam postavljao akvarij (neka osnovna škola, nema veze) kaže kućni majstor, potpuno je ravna 100% jer je od granita, pazi sad ovo, treba staviti stiropor, rekoh ja, on kaže NE, biti će ružno za vidjeti i ravnateljica se složi s njim, ok!, ja popustio (pametniji uvjek popušta,

hehe), stavih akvarij bez stiropora i ičega na 100% ravnu granitnu klupu, napunim do vrha (gledam malo visi taj livel vode i stavljam poklopac na vrh, kad ono poklopac ne mogu staviti, akvarij je poprimio oblik romboida) nakon 10 min gledanja u čemu je problem, čuje se krc i i počne curiti voda iz dna, koji k....?, praznim ja sve van i vidjeh isto identično napuknuće kao kod arsa, otkrivam da je problem u granitnim pločama (kako domar kaže 100% ravnim) tj. ploče su bile ravne ali slaganje ploča i fuge gledajući u ravnini doimale su se kao off-road cesta, i naravno, napuknuće je došlo na prijelazu tj. fugi između dvije 100% granitne ploče... eto toliko o mom iskustvu.
p.s. ravnateljica kupila novi aq (staklo) 500 kn, a ja uzeo doma napuknuti aqi zamjenio dno i kupio si opremu za njega..