Od kuda da počmem,budem skratio priču...
Prije par godina slučajno kupio akvarij od 54 litre Juwel (1200 kn dao za njega,samo kada se sjetim

)i sta da drzim u njemu,dobijem od prijatelja 5 narandzastih ciklida (reko WTF sta je to ciklid). Malo po netu i svasta se moglo zanimljivo naći... Nakon 2 tjedna odlucio za kupnju vecega akvarija,sjeo u auto i piči za Austriju,dodjoh kući sa Juwel Rekordom 800 (110 litara). Pokupovao opreme da nisam ni ja znao kaj cu sa njom,no veselilo me

. I tako 110 litara imao jedno 2 godine (jer nema se mjesta za veći). Citao 2 godine članke po akvarij netu,pricao sa ljudima,stavljao slike i svi kazu mali ti je to akvarij za ciklide (mislim si ja:pa znam halooo,ali ciklidi su mi super,kazu stavi manju vrstu stavi ovo stavi ono

,necu

,pa kupit cu si ja veći akvarij

).
Radni petak,guzva u gradu,lud vise,neznam sta da radim u autu od dosade i nervoze... A nista,budemo zvali u ducane da vidimo kako se krecu cijene akvarija... Jedna ljubazna teta je imala akvarij kakav meni paše (1.telefonski poziv),reko to je to,rezervirajte i eto mene iduci tjedan po njega i tako je i bilo...
Akvarij: 100X50X50
Filter: Atman CF1000
Grijač: Atman 350W
Ribe: 5x Afra white top
3x Dragon Blood Peacock
5x Labidochromis caeruleus
2x ??? (neznam,istrazujem koja je to vrsta)
2x ancitrus
Pumpe:Tunze Nanostream 6025 i neka kineska Sun Sun
Akvarij je jucer postavljen (voda je iz drugih akvarija tako da je ciklirana,ubio me ovaj kvarcni pijesak dole ali ok proci ce).Vise slika kada bude kamenja novoga i kada se razbistri...