Kako ne shvacas da ti svi pomazu pa makar se zezaju. Evo da ti malo ocitije pomognem: naime imas u akvariju od 60 L 12 riba, vijun sam naraste do 16cm i to što je u tolikom akvariju ne može biti baš idealno rijesenje za njega, dugorocno. Dalje imas ribe iz rijeka koje su hladnovodne, a stavljas ih sa platijima koji vole hladniju vodu do 25, ali tu su naravno i skalari koji je preferiraju na temperaturi visoj od 25, taako da i po tom pitanju netko unutra nije sretan, nebih htio predpostavljati tko jer ne znam... Naravno tu je i pitanje tvrdoće vode po kojem im se zahtjevi razilaze.. Mislim cuj ako to klapa z a sad onda ok, no ovoliki miks vrsta nije bas najprirodnij, a pogotovo ne za ribe koje cesce vole biti u vecim brojevima iste vrste.. tako da eto moj savjet; makni pola toga van i skoncentriraj s emalo pomnije na kombiniranje vrsti unutra... eto nadam se da je sad jasnije... .

na kraju krajeva ja vjerujem da bi se stvarno i vidra uklopila tu unutra dovoljno dugo da otovris temu: "vidra, tropske i rijecne ribice su super kombinacija", samo odmah otovri i temu: "vidra pluta, riba nema, HEEEELLLP"..