Srpanj 19, 2025, 01:53:17 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Kamenje - tko ima što u ponudi neka piše i preporuči !!!  (Posjeta: 6550 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline igor8

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
Odg: Kamenje - tko ima što u ponudi neka piše i preporuči !!!
« Odgovori #25 u: Kolovoz 17, 2010, 22:05:15 poslijepodne »
HVALA NA INFORMACIJAMA, ALI I JA SAM MALO GOOGLAO I PIŠE DA JE TAMO KALCIT ZASTUPLJEN A TO U AQ MISLIM DA NEJDE... MOŽDA SE VARAM...
ajd čovječe ne viči...
nisam to napisal samo tako, a da nisam vidio kaj je ona doforuala od tamo..ti kako hoćeš, u biti trebal bi otić tamo i vidjet ,a ne čitat po netu kaj je tamo...između ostalog vjerojatno je i taj kalcit

ajde čovječe smiri se, stalno si nešto nervozan! Kao prvo zahvalio sam ti, kao drugo iznio sam svoje mišljenje potvrđeno fotografiranom dokumentacijom! u čemu je problem???  NITKO NE VIČE OSIM TEBE! isto kao i dok sam poslao mastinu pp, tad isto bilo pobiranje na red... to je moj problem kome ću ja slat pp, ako trebaš što ili da nije jasno pitaj ga i ti preko pp!

pozz!

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #26 u: Kolovoz 17, 2010, 22:09:24 poslijepodne »
samo te upozorava da ne pišeš velikim slovima po forumima. to se smatra VIKANJEM!

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #27 u: Kolovoz 17, 2010, 22:10:32 poslijepodne »
gledaj sad ovako.. kao prvo odakle tebi pravo da mi se obraćaš sa ovakvim tonom i načinom komunikacije? da mi govoriš da sam ja stalno nešto nervozan??? o čem pričamo..tražiš savjet, dobiješ ga, i na kraju nisi zadovoljan..a o mastinu i njegovom znanju znam dovoljno dugo vremena i ne moraš me upućivat ti da ga kontaktiram prek pp-a, jer smo si i ovak dobri frendovi, mimo a.net-a..mislim da se ljudi ovdje dobro znaju (koji su duže vrijeme na forumu)  i da me ti osobno nemaš pravo pozivat na red, naročito poslije pisanja velikim slovima i kaj si se aktiviral prekjučer na forum..htio bi nešto, a sam prstom ne bi mrdnul..
toliko od mene, a kaj se pp-a tiče, uvijek me nerviraju osobe slične tebi, koje postave pitanje na forum, a onda poslije toga gnjave na pp..piši na forum,a ne da prvo kenjaš na pp, a onda isto to pitaš nekog drugog na pp..toliko o bontonu na forumima..
živio!!!
..a evo ti nazad tvoj pp, proslijeđen meni..kaj to meni treba  :down:

poz! hvala na odgovoru na forumu! htio bi te zamoliti možeš li mi malo detaljnije objasnit filtere, pumpe i način postavljanja toga u akvarij s ciklidima? imam gupiye i zebrice već 15 godina, dossadili mi, poludio sam za malawi. ja tamo kod gupia imam pumpicu s filterom i cjevčicom za zrak i to mi je uz grijač ok. E a sad za malawi vidio sam one vanjske pumpe, čine mi se ok ali jesu li samo one dovoljne?...  što se tiče unutarnjih pregradnih filtera---to kad radim aq moram odmah i radit pregradu i za njih?? a to znači da će mi se unutra to i vidjeti osim ako ne pokrijem nekom pozadinom? ili?
« Zadnja izmjena: Kolovoz 17, 2010, 22:13:58 poslijepodne od cannibal »

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #28 u: Kolovoz 17, 2010, 22:34:23 poslijepodne »
gledaj sad ovako.. kao prvo odakle tebi pravo da mi se obraćaš sa ovakvim tonom i načinom komunikacije? da mi govoriš da sam ja stalno nešto nervozan??? o čem pričamo..tražiš savjet, dobiješ ga, i na kraju nisi zadovoljan..a o mastinu i njegovom znanju znam dovoljno dugo vremena i ne moraš me upućivat ti da ga kontaktiram prek pp-a, jer smo si i ovak dobri frendovi, mimo a.net-a..mislim da se ljudi ovdje dobro znaju (koji su duže vrijeme na forumu)  i da me ti osobno nemaš pravo pozivat na red, naročito poslije pisanja velikim slovima i kaj si se aktiviral prekjučer na forum..htio bi nešto, a sam prstom ne bi mrdnul..
toliko od mene, a kaj se pp-a tiče, uvijek me nerviraju osobe slične tebi, koje postave pitanje na forum, a onda poslije toga gnjave na pp..piši na forum,a ne da prvo kenjaš na pp, a onda isto to pitaš nekog drugog na pp..toliko o bontonu na forumima..
živio!!!
..a evo ti nazad tvoj pp, proslijeđen meni..kaj to meni treba  :down:

poz! hvala na odgovoru na forumu! htio bi te zamoliti možeš li mi malo detaljnije objasnit filtere, pumpe i način postavljanja toga u akvarij s ciklidima? imam gupiye i zebrice već 15 godina, dossadili mi, poludio sam za malawi. ja tamo kod gupia imam pumpicu s filterom i cjevčicom za zrak i to mi je uz grijač ok. E a sad za malawi vidio sam one vanjske pumpe, čine mi se ok ali jesu li samo one dovoljne?...  što se tiče unutarnjih pregradnih filtera---to kad radim aq moram odmah i radit pregradu i za njih?? a to znači da će mi se unutra to i vidjeti osim ako ne pokrijem nekom pozadinom? ili?

Ja kad sam te trebao pitao sam za savjet i svaki puta zahvalio, tako da ti ništa nisam ostao dužan,a o mrdanju prstom ne znam o čemu pričaš, to valjda ti znaš. pp mastinu koji sam uputio to je moja privatna stvar i moj problem i moja volja i smatram d aimam to pravo a ti ako želiš pomogni, ako ne ne trebaš! a što spominješ da sam pisao velikim slovima je samo stvar tvoje percepcije jer ja nisam pisao velikim slovima kako bi izgledalo da vičem ili da smatram da nisi u pravu već sam počeo pisati velikim slovima i zaboravio na caps lock i nastavio tako pisati! tako da nemamo o čemu pričat!
s moje strane je sve u redu a tvoji napadaji na mene su sasvim bez potrebni! i smatram da riječ KENJAŠ nije sigurno u ni jednom bontonu. toliko i o bontonu i smirivanju. Ja sam savim smiren i željan znanja!

LP!!!

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #29 u: Kolovoz 18, 2010, 00:19:31 prijepodne »
Hehe, skuplanje kamenja bi pomoglo u ovom slučaju  :D

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #30 u: Kolovoz 18, 2010, 05:54:03 prijepodne »
onda si barem kasnije mog'o napisat da si zaboravio na caps..a kaj se kamenja tiče, odi tamo i naći ćeš ziher ono kaj ti treba..
i da, u pravu si kaj se tiče pp-a, svatko ga može slat kome god hoće i želi..eto smireno

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #31 u: Kolovoz 18, 2010, 10:01:47 prijepodne »
onda si barem kasnije mog'o napisat da si zaboravio na caps..a kaj se kamenja tiče, odi tamo i naći ćeš ziher ono kaj ti treba..
i da, u pravu si kaj se tiče pp-a, svatko ga može slat kome god hoće i želi..eto smireno

sve je u redu i sve 5! :up: friends :)  svi smo tu zajedno radi dvije stvari, prijateljstva i riba!
živio!

Offline Smilas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #32 u: Kolovoz 18, 2010, 10:31:59 prijepodne »
Ja čitaj ovu temu radi kamenje, a dobio sam prekrrasnu priču o ljubavi i prijateljstvo, hvala dečki ;)

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #33 u: Kolovoz 18, 2010, 10:41:16 prijepodne »
Ja čitaj ovu temu radi kamenje, a dobio sam prekrrasnu priču o ljubavi i prijateljstvo, hvala dečki ;)

Priča sa sretnim završetkom!  :) Po kamenje idemo u ljubeščicu i to je to! Hvala cannibalu još jednom!

LP!

Offline luxy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #34 u: Kolovoz 18, 2010, 11:56:52 prijepodne »
omg koja rasprava :D
yesterday,all my troubles seemed so far away,now it looks as thought they are here to stay,oh i believe in yesterday...

Offline Smilas

• Punopravni član
« Odgovori #35 u: Kolovoz 21, 2010, 00:36:56 prijepodne »
Samo d ajavim, bio sam danas  na sljemenu i iz potoka sam pokupio dosta crveno-crnog kamenja, vidjeti cete ga uskoro u upotrebi :D

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #36 u: Kolovoz 21, 2010, 11:36:15 prijepodne »
Samo d ajavim, bio sam danas  na sljemenu i iz potoka sam pokupio dosta crveno-crnog kamenja, vidjeti cete ga uskoro u upotrebi :D

ajd fotkaj da vidimo!

Offline Marko_Sp

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Kolovoz 21, 2010, 16:02:37 poslijepodne »
i kaži iz kojeg potoka  :up:

Offline Smilas

• Punopravni član
« Odgovori #38 u: Kolovoz 21, 2010, 18:33:20 poslijepodne »
Nasao sam ga u Mikulić potoku. Meni su trebali sto okrugliji primjerci jer si radim mini tanganyku uskoro

evo i fotki:

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #39 u: Kolovoz 22, 2010, 22:58:02 poslijepodne »
kamenje je skroz ok! bit će dobar kontrast izmedu pjeska i kamenja! ribe će doćč do izražaja!

Offline Marko_Sp

• Punopravni član
« Odgovori #40 u: Kolovoz 22, 2010, 23:17:24 poslijepodne »
fala, znači s kustošijanskog makadama? hm, nekako mi taj kamen kojeg sam viđao uz cestu  na suhom uvijek izgledao više kao neka ruda...znam da ciklidne vrijede drugi zakoni ali ja to ne bih samo tako stavio u akvarij. a lijep je ovaj iz potoka  -?

Offline Smilas

• Punopravni član
« Odgovori #41 u: Kolovoz 23, 2010, 00:30:26 prijepodne »
to nije onaj  uy cestu to je druga vrsta kamena i taj iz kamena se ne topi tak da ti je ok a onaj uy cestu ne ynam

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #42 u: Kolovoz 23, 2010, 10:09:51 prijepodne »
treba ga testirati, pa sve znaš!

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
Kamen za ciklidni AQ
« Odgovori #43 u: Kolovoz 25, 2010, 13:46:46 poslijepodne »
Poz!

Nabavio ovaj kamen, crn s bijelim štraficama, predobar!  :) :)Baš što sam i htio!  8) Za afričke ciklide odličan!
Ako ima tko kakvu primjedbu, dapače!

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: Kamen za ciklidni AQ
« Odgovori #44 u: Listopad 28, 2010, 16:48:20 poslijepodne »
Poz!

Nabavio ovaj kamen, crn s bijelim štraficama, predobar!  :) :)Baš što sam i htio!  8) Za afričke ciklide odličan!
Ako ima tko kakvu primjedbu, dapače!
i gdje si nabavio onda kamen

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #45 u: Listopad 30, 2010, 01:36:02 prijepodne »
ako nekoga zanima kamenje za ciklide,preporucujem da odete na savu (najbolje mjesto ispod domovinskog mosta kraj save na žitnjaku-Zagreb) ,imate ga jako puno,i stvarno necete pozalit sto ste potrosili malo vremena sto ste dosli po njega.. ima svakakvih boja i velicina.. ko želi neka izvoli,dobro dođe..  :up:
 ;)