gledaj sad ovako.. kao prvo odakle tebi pravo da mi se obraćaš sa ovakvim tonom i načinom komunikacije? da mi govoriš da sam ja stalno nešto nervozan??? o čem pričamo..tražiš savjet, dobiješ ga, i na kraju nisi zadovoljan..a o mastinu i njegovom znanju znam dovoljno dugo vremena i ne moraš me upućivat ti da ga kontaktiram prek pp-a, jer smo si i ovak dobri frendovi, mimo a.net-a..mislim da se ljudi ovdje dobro znaju (koji su duže vrijeme na forumu) i da me ti osobno nemaš pravo pozivat na red, naročito poslije pisanja velikim slovima i kaj si se aktiviral prekjučer na forum..htio bi nešto, a sam prstom ne bi mrdnul..
toliko od mene, a kaj se pp-a tiče, uvijek me nerviraju osobe slične tebi, koje postave pitanje na forum, a onda poslije toga gnjave na pp..piši na forum,a ne da prvo kenjaš na pp, a onda isto to pitaš nekog drugog na pp..toliko o bontonu na forumima..
živio!!!
..a evo ti nazad tvoj pp, proslijeđen meni..kaj to meni treba

poz! hvala na odgovoru na forumu! htio bi te zamoliti možeš li mi malo detaljnije objasnit filtere, pumpe i način postavljanja toga u akvarij s ciklidima? imam gupiye i zebrice već 15 godina, dossadili mi, poludio sam za malawi. ja tamo kod gupia imam pumpicu s filterom i cjevčicom za zrak i to mi je uz grijač ok. E a sad za malawi vidio sam one vanjske pumpe, čine mi se ok ali jesu li samo one dovoljne?... što se tiče unutarnjih pregradnih filtera---to kad radim aq moram odmah i radit pregradu i za njih?? a to znači da će mi se unutra to i vidjeti osim ako ne pokrijem nekom pozadinom? ili?