čari privatnika... ugovornih obveza... i proklete sreće...
dakle, odkuda da krenem... recimo ovako... od 3.9. 2010. godine sam trebao biti na godišnjem odmoru... bilo je u planu još toga, ali...
danas, 10:00 breefing u firmi... "znaš, kao prvo, trebao bi položiti nekih 6-7 ispita kod Della, da bi dobili neki novi status..." OK, ajde, nije strašno, do kad? "pa do kraja rujna..." OK... "ali, to nije sve... ovoga, znaš godišnji kaj si pisal?" da?!

"pa, jel baš moraš od petka ić?"

da? - "pa, imamo jednog korisnika kojem bi trebali pomoći prilikom preseljenja opreme i još neke piz

..." KAD? "pa počelo bi u subotu oko 23h, i predviđeno vrijeme završetka radova je nedjelja 15h..." - meni lagano mrak pred očima... planovi za petak su upitni, subota je sigurno u banani... a o nedjelji da ne pričam... izbor: nema ga...

sve u svemu, na moju neopisivu žalost, razočaranje, bijes i ostale povezane osječaje... sa 90% sigurnošću neću biti u mogućnosti sudjelovati (a još manje kuhati) na ovom druženju... iako se nadam da bi ova akcija mogla biti odgođena (u što sumnjam, jer je najavljena čak 5 dana ranije, za razliku od inače), moram se povući sa svoje funkcije...
Canibal, ako ti pomaže, pošaljem ti kompletan recept... sa uputama i svime... ako ima netko voljan zauzeti mjesto kuhara, neka se javi...
ja sad idem dalje protestirat... i nadat se odgodi...