Svatko voli svoga psa babyboom,ali treba postovati i druge ljude i njihove pse
Jer i ja hocu da istrcim svoga psa,da zadovoljim ono sto njemu treba
Da bi izbjego sve one bakice i njihove pustene BEBE,idem poslije 10 sa psom van
Znaci ja na biciklu,pas mi na lajni,nekad vidim ispred sebe pustenog psa,pa se bacim na obilazenje po parkiralisu među autim,i nadam se da me mala krvopija nije vidjela
Ali nekad se jednostavno dogodi da izlete iz izlaza zgrade,i pravo na mog psa
I u kakvoj se ja nađem situaciji,na biciklu izvodim akrobacije da bi odrzao njih dvojicu razdvojene biciklom,borim se sa kanom koji ne zeli takvom psu okrenuti leđa,ako ja padnem takvog vlasnika boli k... zamnom
Tako da je meni pustanje psa i na primanje kad vide da trebam proci isto ko da su mi pljunili u lice
Zato udaram nogama sve sto dođe blizu,ma koliko oni njih voliti
Jer ajmo okrenuti pricu,da ja pustim svoga psa,uzmem mobitel u ruke okrenem glavu na drugu stranu i tako setam po kvartu,kad nekog napadne stojim po strani i gledam drugog vlasnika kako se bori da spasi svoga psa
Tada bi se skupilo milion ljudi među kojima bi se trazio odma tko ima letvu kakvu ili cak pistolj da spase drugog psa
A ovako se mene ismijava dok pokusavam skloniti pita od manjih pasa
Sto se tice staffa i djece,moras ga uciti na sve,da mu djeca prckaju po zdjelici dok jede,vuci ga za rep,usi noge,znaci da ad se nađe u nekoj takvoj situaciji da ne reagira agresivno,ako se dijete primilo za njegov rep
Također ne dati djeci koja jos neznaju primiti njezno da budu u blizini psa
Zluf uvijek dođe vrijeme kad neki muzijaci vise ne mogu zajedno biti
Moj ima par muzijaka i svi su tipa tipetanski spanijel ili pekinezer i stariji od njega,ali njih ne flegma jer oni na livadi svatko na svojoj strani bude,i ne pokazuju agresiju jedan na drugoga,i to moze funkcionirati
Ali kad se na livadi nakupi 10 pasa,par muzijaka koji nisu skroz ukroceni,i jos neka zenka pred tjeranje,nesto ce se desiti sigurno,zato izbjegavam ta grupna okupljanja
Chili drago mi je vidjeti da i netko ko ne posjeduje staff ih razumije,samo sto je takvi ljudi malo